Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η 11χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie πρόκειται να αλλάξει φύλο και μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τη σχετική ορμονική θεραπεία....


Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Ιουνίου με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo το οποίο επικαλούμενο το Γαλλικό Πρακτορείο υποστήριξε ότι η βιολογική κόρη του πρώην ζευγαριού Shiloh επιθυμεί να αλλάξει φύλο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ξεκίνησε ορμονική θεραπεία για να μειώσει την ανάπτυξή της ως γυναίκα».



Το εν λόγω δημοσίευμα -το οποίο κατέβηκε στη συνέχεια- είχε κάνει, μάλιστα εκτενή αναφορά σε μια παλιότερη συνέντευξη της Angelina Jolie κατά την οποία η ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι η κόρη της θα ήθελε να είναι αγόρι και ότι η επιθυμία της ήταν τόσο έντονη ώστε αναγκάστηκαν να της κόψουν τα μαλλιά. Μάλιστα, δήλωσε ότι η μικρή της επιθυμεί να ντύνεται σαν αγόρι πιστεύοντας ότι είναι κι εκείνη σαν τα αδέρφια της.

Το επίμαχο δημοσίευμα αναπαρήχθη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και αποτέλεσε θέμα σε πολλά γνωστά περιοδικά όπως και σε ιστοσελίδες. Ωστόσο, στις ΗΠΑ υπήρξε μόνο ένα σχετικό άρθρο στο Stock News Usa όπου υποστηρίχθηκε η άποψη ότι η Shiloh επιθυμεί όντως να γίνει αγόρι, χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά για οποιαδήποτε ορμονική θεραπεία.

Το Γαλλικό Πρακτορείο, μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από την εν λόγω φημολογία ζήτησε με ανακοίνωσή του να αφαιρεθεί το όνομά του από κάθε σχετικό δημοσίευμα.

 
Top