«Κυριακή 16 Ιούλη απεργία. Κανένα μαγαζί ανοιχτό» τονίζει οΣύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολουμένων εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και καλεί στη...
συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 π.μ. Αριστοτέλους με Τσιμισκή.
Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:
«Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,
Εμείς οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι χρεοκοπούμε ο ένας μετά τον άλλο, ο τζίρος των καταστημάτων μας κατρακυλά με γοργούς ρυθμούς, τα χρέη έχουν χτυπήσει κόκκινο, η θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο με τη φοροληστεία, την υποβαθμισμένη υγεία, τα χαράτσια.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, άξιος συνεχιστής των προηγουμένων κυβερνήσεων, έκανε πράξη την πάγια απαίτηση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.
Νομοθέτησαν προς συμφέρον των μονοπωλίων και ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων καθώς και των εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων και ιδ. υπαλλήλων, που εδώ και χρόνια βροντοφωνάζουμε :
Ποτέ την Κυριακή
Νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας
Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,
Να περιφρουρήσουμε με κάθε μέσο την κυριακάτικη αργία σαν "κόρη οφθαλμού". Μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους σε κοινό μέτωπο με τους εργαζόμενους οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσει στην πράξη η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας».
"902"
 
Top