Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor, χάνοντας στο πάρα πέντε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό....


Την ώρα της αποχώρησης, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η «απολογία» της προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ζητώντας του «συγγνώμη για όλα» σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή.

Η γνωστή αθλητικογράφος δεν κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, βγήκε προτεινόμενη και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

«Πλέον το Survivor είναι αντρική υπόθεση…»

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.Δείτε το βίντεο:
 
Top