Τα θύματα της τραγωδίας στον Σχοινιά. Αυτός ήταν ο χειριστής του ελικοπτέρου που έπεσε στο Σχοινιά
Ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας


Ποιος είναι ο άτυχος επιβάτης του ελικοπτέρου που μετέδιδε live την πτώση - «Ήταν έμπειρος πιλότος, χρόνια σε αυτή την δουλειά», λένε για το χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου ....Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου με τρεις επιβαίνοντες λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχοινιά.


Τα θύματα είναι, ο χειριστής του αεροσκάφους Δημήτρης Πρέντζας και ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης, φύλακας που εργαζόταν στο κωπηλατήριο της περιοχής του Σχοινιά.

Ο τρίτος επιβάτης βρίσκεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του. 


Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες του: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες»....Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο του Σχοινιά όταν ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Η στιγμής της πτώσης, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook από το ένα από τα δύο θύματα, έναν φύλακα του κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά.

O χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας παρέχονται υπηρεσίες ενοικίασης, ναύλωσης αεροσκαφών, αεροψεκασμοί, συντήρηση ελικοπτέρων και μυοκτονίες. 

Υπάλληλος του γραφείου που μίλησε στο protothema.gr δήλωσε σοκαρισμένη χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί «Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει καλά καλά τι έχει συμβεί. Ήταν έμπειρος πιλότος, χρόνια σε αυτή την δουλειά. Ήταν πιλότος συνταξιούχος της Πολεμικής αεροπορίας» είπε εμφανώς συγκινημένη στο protothema.gr. 

Όλοι μιλούν για ένα έμπειρο πιλότο που λάτρευε την δουλειά του και είχε πάθος για αυτήν.
 
Top