Αναστατωμένη η κοινωνία


Ο 30χρονος Αλβανός κατακρεούργησε με απανωτές μαχαιριές τον άντρα που πίστευε πως ήταν ο εραστής της - 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο δράστης - Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 52χρονο ιδιοκτήτη κρεοπωλείου....


Ένα κερί στο σημείο που έπεσε νεκρός μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα από μαχαίρι ο 52χρονος άντρας στην Κέρκυρα και ένα χαρτί κολλημένο στην εξώπορτα του καταστήματος που έγινε το στυγερό έγκλημα και αναγράφει «κλειστό λόγω πένθους» θυμίζει σε όσους περνούν από το σημείο την φρίκη που προηγήθηκε. 

Στην πόρτα του καταστήματος δεσπόζει και το χαρτί που αναγράφει την μέρα και την ώρα που φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο, στον Σπύρο τους ή αλλιώς στον Αλεμάο όπως ήταν το παρατσούκλι του. Ο άτυχος άνδρας θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

Η σύζυγος του 30χρονου δράστη που δολοφόνησε τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου μέσα στο κατάστημά του στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων θαμώνων, κατέθεσε στις αρχές. Η «πέτρα του σκανδάλου» σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως βρίσκονταν σε διαδικασίες διαζυγίου με τον 30χρονο άνδρα της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Την ίδια ώρα, 48ωρη προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 52χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί. Όπως είπε ο 30χρονος στις αρχές όταν παραδόθηκε, προέβη στο αποτρόπαιο έγκλημα επειδή η σύζυγός του διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα.

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Κέρκυρας. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα. Τον περιγράφουν ευγενικό, ήσυχο, καλό παιδί που ποτέ δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή. Ορφάνεψε μικρός από πατέρα και από τότε δούλεψε σκληρά για να καταφέρει τελικά μαζί με έναν φίλο του να ανοίξουν δύο ψητοπωλεία στην Κέρκυρα. Το ένα μάλιστα, εκείνο που έχασε την ζωή του, μετρούσε μόλις 15 ημέρες λειτουργίας. Ο ίδιος δεν δημιούργησε την δική του οικογένεια, ενώ ήταν πολύ δεμένος με την αδερφή του και την μητέρα του. Η αδερφή του, η οποία εργάζονταν στο ψητοπωλείο του, την μοιραία στιγμή έλειπε και δεν έζησε από κοντά το σκηνικό της φρίκης. 

Το χρονικό του εγκλήματος 
Ο 30χρονος Αλβανός, το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο ψητοπωλείο που διατηρούσε ο 52χρονος, στο οποίο εργάζονταν στο παρελθόν και η γυναίκα του. Μετά από έντονη λογομαχία και ενώ επιβεβαίωσε την ταυτότητα του θύματος του έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και κατάφερε απανωτά χτυπήματα στην κοιλιά, τον θώρακα και στην καρωτίδα του 52χρονου.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα στο ψητοπωλείο υπήρχαν και πολλοί θαμώνες οι οποίοι εμβρόντητοι είδαν τον 52χρονο να πέφτει νεκρός. 

Στη συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του λουσμένος στο αίμα και τράπηκε σε φυγή. Λίγο πιο κάτω πέταξε το μαχαίρι και πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και παραδόθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα, γεγονός που τον οδήγησε στο έγκλημα.
 
Top