Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ» 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Σύλλογός μας χαιρετίζει όλους τους φορείς και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη σύσκεψη-συζήτηση που διοργανώσαμ ε την Παρασκευή 9 Ιούνη στο ∆ημαρχείο ∆ραπετσώνας. 

 Η παρουσία εκεί πολλών φορέων , αλλά και απλών πολιτών , φανερώνει ότι η αγωνία για το μέλλον της πόλης μας, για το πρόβλημα της ρύπανσης και της υποβάθμισης της περιοχής απασχολεί κι αυτούς έντονα όπως κι εμάς. 

 ∆είχνει την ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ότι τα επικίνδυνα καζάνια και διυλιστήρια που ρυπαίνουν την περιοχή ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝ∆ΥΝΟΥΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, και αυτό ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να μπορέσουμε να μιλήσουμε πραγματικά για ΑΝΑΠΛΑΣΗ της περιοχής έτσι όπως την ονειρευόμαστε. 

 Η θέση και η άποψη κάθε φορέα, όπως εκφράστηκε στη σύσκεψη είναι σεβαστή και σε καμία περίπτωση δεν είναι στη λογική του Συλλόγου μας να λογοκρίνουμε την κάθε άποψη. 

 Επιδίωξή μας ήταν και είναι η κοινή συμπόρευση στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος σεβόμενοι την άποψη του καθενός ξεχωριστά.
 Όσον αφορά σε κάποιες αυθόρμητες εντάσεις που πυροδότησε η παρουσία της βουλευτίνας του Σύριζα κας Καρακώστα στη σύσκεψη, θέλουμε να τονίσουμε ότι η κα Καρακώστα αυτοβούλως προσήλθε στη σύσκεψη, χωρίς να έχει υπάρξει απ’ τη μεριά μας κάποια ιδιαίτερη πρόσκληση. 

Προσήλθε ως εκφραστής της κυβερνητικής πολιτικής, γνωρίζοντας ότι πιθανόν να προκαλούσε κά ποιες αντιδράσεις απ’ τον κόσμο. Εμείς παρ’ όλα αυτά της δώσαμε το λόγο, περιμένοντας να υπάρξει απ’ τη μεριά της κάποια δέσμευση για το συγκεκριμένο πρόβλημα, πράγμα που δεν έγινε.

∆εν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι αυτό το γεγονός καθόρισε τη σύσκεψη, την οποία βλέπουμε ως καλή αρχή για τον παραπέρα αγώνα μας.

Θέλουμε επίσης να διαψεύσουμε συγκεκριμένα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε blog και site που μιλούν για «λιντσάρισμα της κας Καρακώστα κλπ» βάζοντας ψεύτικες φωτογραφίες και γράφοντας ψέματα για τα πραγματικά τεκταινόμενα. Πιστεύουμε ότι αυτά τα δημοσιεύματα έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απ’ το επίμαχο θέμα και να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα πολιτικά και ότι άλλο (...) συμφέροντα. 

 Εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ∆ΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ , ∆ΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....!!!




ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:

Οι αγαπητοί συντάκτες της ανακοίνωσης του πολιτιστικού συλλόγου Δραπετσώνας 
«ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ» ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι «έκραξαν» την  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Πειραιά κ. Καρακώστα  επειδή..πήγε απρόσκλητη στην συγκέντρωση τους...αν και οι ίδιοι της έδωσαν όπως υποστηρίζουν τον λόγο… 

Μάλιστα τις παραλίγο  καρεκλιές  τις χαρακτηρίζουν «αυθόρμητες εντάσεις»…
Ξεχνούν όμως ότι οι ίδιοι είχαν απευθύνει ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  στους πολίτες της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για τα ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ και έτσι αυτοαναιρούνται (για να μην πούμε ότι γελοιοποιούνται) με το να ισχυρίζονται ότι η Εύη Καρακώστα πήγε απρόσκλητη…

Επίσης προκαλεί τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση  να χαρακτηρίζουν κάποιοι «άντρες» την επίθεση με καρέκλες σε μια γυναίκα ..ως αυθόρμητη  ένταση…

Τέλος όσον αφορά τα  «κατευθυνόμενα» δημοσιεύματα που   προφανώς το λέτε για εμάς που αναδείξαμε το θέμα…θα σας πούμε ότι εμείς είμαστε ΠΑΓΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ και αυτό αποδεικνύεται και από τη διαφωνία μας από την υπογραφή της σύμβασης  ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΤΖΑΝΗ …τότε που εσείς  κάνατε  ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ που λένε και οι παλιοί Δραπετσωνίτες...οι  πραγματικοί μάγκες... αυτοί που δεν το παίζουν μάγκες  σε απροστάτευτες γυναίκες…

Το ξεκαθαρίζουμε αυτό διότι τώρα υπάρχουν και οι γιαλαντζι  Δραπετσωνίτες που διαμαρτύρονται όποτε το θυμηθούν… και καλούν τον κόσμο σε διαμαρτυρίες ενώ αυτοί σαλιαρίζουν με καλλιτέχνες σε πολιτιστικά κέντρα…

Κλείνοντας για την αυθεντικότητα του γεγονότος  της επίθεσης που εσείς αρνείστε... να παραδεχθείτε επικαλούμαστε την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου για το γεγονός καθώς και την δήλωση του π. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β Πειραιά κ.  κ. Λάλου που δήλωσε αηδιασμένος από τις παρολίγο καρεκλιές που εσείς αρνείστε…

Τελικά από τα γεγονότα αποδεικνύεται ότι  ΔΕΝ είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ...

Να γνωρίζεται παντός ότι...Ο... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ…

ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

«ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ»
 
Top