Περίπου στις 22:30 ώρα Λονδίνου (00:30 Ελλάδας) στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου ένα όχημα (λευκό βαν), ανέπτυξε ταχύτητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς...

Σύμφωνα με την Telegraph, την ίδια ώρα, στη λαϊκή αγορά του Μπόροου, κοντά στη Γέφυρα,  τρεις άνδρες μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δυο επεισόδια, ένα στη γέφυρα του Λονδίνου κι ένα στο Μπόροου Μάρκετ, πολύ κοντά στη Γέφυρα.

Το BBC μετέδωσε ότι όχημα έπεσε πάνω στον κόσμο στη London Bridge. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 15-20 πεζοί παρασύρθηκαν από το βαν και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που φέρουν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από το κέντρο του Λονδίνου προς την ανατολική πλευρά της πόλης και έτρεχε με ταχύτητα περίπου 50 μιλίων. Ρεπόρτερ ανέφερε ότι είδε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε πουκάμισο την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες. Η γέφυρα του Λονδίνου έχει αποκλειστεί.
 
Top