Η Κως, η Κάλυμνος, η Νίσυρος και η Πάτμος βρίσκονται ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς που προτείνει για αυτό το καλοκαίρι η ρωσική έκδοση του περιοδικού National Geographic Traveler (Ιούνιος-Αύγουστος 2017), που κυκλοφόρησε με ειδική αναφορά στο εξώφυλλό της για τα τέσσερα νησιά και 4σέλιδο τουριστικό αφιέρωμα.

«Για τον αναγνώστη που έχει βαρεθεί το ρωσικό κλίμα, είναι αρκετό να γνωρίζει μόνο ένα πράγμα για τα ελληνικά Δωδεκάνησα. Εδώ οι ημέρες με ηλιοφάνεια φθάνουν τις 350 ανά έτος», αναφέρει το πλούσιο σε φωτογραφίες αφιέρωμα του «National Geographic Traveler», που υπογράφουν οι Πωλίνα Σιρνίνα (Polina Syrnina) και Αλένα Λεγκόστεβα (Alena Legostaeva).

«Απομένει μόνο να επιλέξετε ποιο νησί είναι το δικό σας», σημειώνουν οι συντάκτριες, παρέχοντας πληροφορίες για το κάθε νησί, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την ιστορία τους και τις δραστηριότητες που μπορούν να επιλέξουν σε αυτά οι δυνητικοί τουρίστες, από χαλαρές διακοπές στη θάλασσα και yachting μέχρι ορειβασία και windsurfing.

Το συνεργείο του ρωσικού National Geographic Traveler συμμετείχε σε δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον δήμο και την Ένωση Ξενοδόχων Κω.
πηγη  Ellines.com
 
Top