Οι «Ειδήσεις των 19:00» και ο «Κόσμος των Σπορ» σήμερα στην Πρέβεζα - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

Η ΕΡΤ3 στην περιφέρεια
Οι «Ειδήσεις των 19:00» και ο «Κόσμος των Σπορ» στην Πρέβεζα
Παρασκευή, 30/6

Η Πρέβεζα είναι η πόλη, απ’ όπου  σήμερα  Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση το Δελτίο Ειδήσεων των 19.00 και ο «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3.
Με φυσικό φόντο το γραφικό λιμάνι της Πρέβεζας, στις 7 το βράδυ, ο Βασίλης Κατσάρας παρουσιάζει όλη την ειδησεογραφία, από την Ελλάδα και τον κόσμο, μαζί με αποκλειστικά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και επίκαιρες συνεντεύξεις απ’ όλο το νομό Πρέβεζας.
Προηγουμένως, η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, στις 18.00 στον «Κόσμο των Σπορ» με τον Δημήτρη Δραγώγια, επίσης την Πρέβεζα, με τοπικά θέματα του αθλητισμού.
Η πόλη της Πρέβεζας είναι ο έβδομος προορισμός της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για τις Ειδήσεις της ΕΡΤ3. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μεταδόθηκαν δελτία ειδήσεων με φυσικό φόντο από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, βάζοντας στο επίκεντρο την περιφέρεια. Η διαδρομή άρχισε από τη Λάρισα και συνεχίστηκε με την Καβάλα, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τις Σέρρες, τη Φλώρινα και αυτή την Παρασκευή την Πρέβεζα, δηλαδή σε μεγάλες πόλεις, αντιπροσωπευτικές αντίστοιχων Περιφερειών της χώρας (Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο). Ενδιάμεσα μεταδόθηκε δελτίο ειδήσεων και από το Πλωμάρι της Λέσβου, με αφορμή τον ισχυρό σεισμό που έπληξε πρόσφατα το ακριτικό νησί.
Σήμερα  Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, στις 18.00 ο «Κόσμος των Σπορ» και στις 19.00 το Δελτίο Ειδήσεων, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας των δημοσιογράφων και των τεχνικών της ΕΡΤ3 και της ΕΡΤ Ιωαννίνων.

 
Top