Οι Υπάλληλοι του Κρατικού Μηχανισμού που υποδύονται τους Τρομοκράτες από την εποχή της 17 Νοέμβρη έως τους Πυρήνες της Φωτιάς και 
τον Επαναστατικό Αγώνα, δεν κατάφεραν να εκτελέσουν τον Λουκά Παπαδήμο προσφέροντας έναν ακόμη νεκρό στην προσπάθεια να διατηρηθεί αλώβητο το πελατειακό κράτος και μια χούφτα ολιγάρχες.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Δεν τα λέμε εμείς αυτά αλλά ο φερόμενος ως εγκέφαλος της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο οποίος κατηγόρησε με επιστολή του στο ΕΘΝΟΣ τον Κουφοντίνα σαν (Ντόναλτσον) πράκτορα δηλαδή των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών. Ο ίδιος ο Γιωτόπουλος που γνωρίζει σαν την τσέπη του την ανθρωπογεωγραφία της εγχώριας τρομοκρατίας αναφέρει στην συγκεκριμένη επιστολή ότι το ελληνικό κράτος παρέχει προστασία στον φερόμενο σαν εκτελεστή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.

Οι δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις δεν είναι παρά η ένοπλη ασπίδα προστασίας του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους και των ολιγαρχών με τους οποίους αυτό διαπλέκεται. Η πλειοψηφία των νεκρών επιχειρηματιών και εκδοτών που άφησε πίσω της η 17 Νοέμβρη δεν ήταν παρά συμβόλαια που της είχαν αναθέσει κάποιοι από τους οποίους ανδρώθηκαν επιχειρηματικά στην μεταπολίτευση παίρνοντας την θέση των θυμάτων.

Οι Υπάλληλοι του Κρατικού Μηχανισμού που υποδύονται τους Τρομοκράτες από την εποχή της 17 Νοέμβρη έως τους Πυρήνες της Φωτιάς και τον Επαναστατικό Αγώνα, δεν κατάφεραν να εκτελέσουν τον Λουκά Παπαδήμο προσφέροντας έναν ακόμη νεκρό στην προσπάθεια να διατηρηθεί αλώβητο το πελατειακό κράτος και μια χούφτα ολιγάρχες.

-Στόχος τους θα ήταν (εάν μπορούσαν) να στρατολογούν πρόσωπα-κλειδιά της κρατικής κατασταλτικής μηχανής. Έτσι, θα είχαν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες -που θα δημοσιοποιούσαν με την προκήρυξη και θα εντυπωσίαζαν -όπως ακριβώς έπρατταν οι παλιοί τους σύντροφοι….Οι περίφημοι παππούδες!!!

Ενα απόσπασμα από την εξαίρετη ανάλυση του μπαρουτοκαπνισμένου Πέτρου Κασιμάτη για το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο που δίνει τροφή για σκέψεις.

Σκέψεις όπως για παράδειγμα ποιοι γνώριζαν ότι η Ακαδημία Αθηνών αλληλογραφούσε με τον Λουκά Παπαδήμο με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωθυπουργός να ανοίξει αυθόρμητα τον φάκελο;

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι (στελέχη του κρατικού οραγνισμού) για παράδειγμα που υπηρετούν σε πόστα κλειδιά “ενημέρωσαν” ότι η Ακαδημία Αθηνών θα ήτο ένας πειστικός αποστολέας για τον παραλήπτη;

Που ακριβώς βρίσκεται αυτό το ευαίσθητο σημείο του κρατικού οργανισμού από το οποίο “διαρρέουν” οι πληροφορίες για την αλληλογραφία που μπορεί να έχει ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, για παράδειγμα, με Ελληνες πολιτικούς ώστε να καταφέρει ο αντίστοιχος φάκελος να φθάσει ως τα αδιαπέραστα σημεία ελέγχου του Γερμανού υπ. Οικονομικών;

Τελικά μήπως οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν σε θέσεις-κλειδιά είναι οι πλέον περιζήττητοι για στρατολόγηση για τους ζηλωτές της δράσης της 17 Νοέμβρη;

Και δεν εννοούμε μόνο τα στελέχη της κρατικής κατασταλτικής μηχανής αλλά και υπαλλήλους που θα μπορούσαν να έχουν στην κατοχή τους σφραγίδες και ενημέρωση μέσα από τα ΕΛΤΑ για παράδειγμα.

Ο διεφθαρμένος κρατικός μηχανισμός που αποτελεί το περίφημο πελατειακό κράτος θα μπορούσε να είναι η πιο ιδανική “Ακαδημία” για τη στελέχωση των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Αυτό που αποκαλούμε Κράτος και Παρακράτος στην Ελλάδα του 2017 εξακολουθεί να κάνει παιγνίδι…



Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος θα γράψει στην συγκλονιστική εκείνη επιστολή ανάμεσα στα άλλα:

Το 2008 έφεραν στον Κορυδαλλό μια κρατούμενη-μαϊμού την Ι.Γ. για ένα μήνα, μόνο για να καταθέσει ότι ο Τζωρτζάτος της έδωσε ναρκωτικά.

Εκαναν έρευνα στα κελιά μας, για να παρουσιάσει ο Τύπος την εικόνα ότι έχουμε σχέση με αυτά. Εξι μήνες μετά, ο τότε διευθυντής κι ο εισαγγελέας μας ομολόγησαν ότι η υπόθεση ήταν στημένη. Κι ο Τζωρτζάτος αθωώθηκε πανηγυρικά στο δικαστήριο. Τον Ιούλιο του 2009 έφεραν στην πτέρυγά μας για πρώτη φορά έναν άγνωστο «αντιεξουσιαστή» τον Ν.Κ. Καταγγείλαμε αμέσως το γεγονός στον Τύπο, προειδοποιώντας ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο θα ευθύνονται αυτοί που τον έφεραν. Δεν πέρασε ένας μήνας κι επιβεβαιωθήκαμε. Είχαμε δύο σοβαρά επεισόδια τον Ιούλιο, όταν το τρίο, των «αντιεξουσιαστών» με τους δύο επαναστάτες, τον μετέπειτα βαψομαλλιά και τον κολλητό του, τον Ντόναλτσον της 17Ν, όπως τον αποκάλεσε ο Τζωρτζάτος, μας επιτέθηκαν ρίχνοντάς μας συντονισμένα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ μας έσωσαν οι κάμερες. Μετά απ’ αυτά απαιτήσαμε και πετύχαμε να ‘χουμε δικό μας προαύλιο και να είμαστε τελείως απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Ετσι κερδίσαμε την παραμονή μας στη θέση Β’.

Είδαν κι αποείδαν όμως ότι δεν μπορούν να φέρουν άλλους κι άλλαξαν τακτική. Μας μετήγαγαν αιφνιδιαστικά στο Δομοκό όπου σχεδίασαν κι οργάνωσαν την επίθεση μέσω των δύο αλλοδαπών ενάντια στον Τζωρτζάτο. Και σήμερα συνεχίζουν την ίδια τακτική με τη μεταγωγή μας στην πτέρυγα Ε’ όπου η κατάσταση είναι τραγική κι ανεξέλεγκτη, με 350 κρατούμενους και δίχως κάμερες. Στην καταγγελία μας της 26-07-2009 στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» καταλήγαμε: «Είναι πια ολοφάνερο ότι μπροστά μας ξεδιπλώνεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί από μυστικές υπηρεσίες για την εξόντωσή μας…». Κι εδώ επιβεβαιωθήκαμε. Για οτιδήποτε λοιπόν συμβεί είτε στον Τζωρτζάτο είτε σε μένα στην πτέρυγα Ε, υπεύθυνοι θα είναι ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου και Πρόεδρος της ΚΕΜ κ. Φυτράκης, το μέλος της ΚΕΜ επιβλέπουσα Εισαγγελέας Κορυδαλλού κ. Περιμένη και η Διευθύντρια Κορυδαλλού που γνωρίζει πολύ καλά την τοπογραφία της φυλακής.


Οταν πριν δύο-τρία χρόνια η Κύπρος ζήτησε την έκδοση του συμβολαιά Ν.Μ. που είχε δολοφονήσει 5 ανθρώπους σε 20 δευτερόλεπτα, το υπουργείο του πρόσφερε πλήρη προστασία. Τον κρατούσαν σε πλήρη ασφάλεια, σε μυστικό χώρο επί ένα χρόνο. Κι όταν ο συγκατηγορούμενός του κατέθεσε ότι ο συμβολαιάς ήταν ένας απ’ τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Σ. Γκιόλια, δολοφονία που παραμένει ανεξιχνίαστη, κανένας ανακριτής ή εισαγγελέας δεν πήγε να τον ανακρίνει. Κι ενώ παρόμοιες καταθέσεις, για άλλους θεωρούνται αναμφισβήτητα τεκμήρια ενοχής. Εχουμε δηλ. παροχή ασφάλειας a la cart.



Θα μου πούνε, μα γιατί επικαλούνται την ασφάλεια; Η απάντηση είναι απλή. Ολοι γνωρίζουν ότι ο επαναστάτης βαψομαλλιάς που παραβίασε πέρσι τους όρους της άδειας, παγίδεψε μια ομάδα αγωνιστών, παραμυθιάζοντάς τους ότι τάχα θα οργάνωνε την δραπέτευσή τους απ’ τον Κορυδαλλό. Αυτοί όμως στο τέλος, τον πήραν χαμπάρι και τον κατάγγειλαν. Ετσι είχε πια καεί. Επρεπε λοιπόν να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο. Εφεραν λοιπόν τον κολλητό του, Ντόναλτσον της 17Ν (Με καταγωγή από τη Βόρειο Ιρλανδία, ο Ντένις Ντόλαντσον ήταν ένας πληροφοριοδότης της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας Μ15 στις δεκαετίες 1980-1990. Ταυτόχρονα όμως, ήταν μέλος του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (IRA) και του ιρλανδικού ρεπουμπλικανικού κόμματος Sinn Fein, δίχως φυσικά αυτές οι ιρλανδικές οργανώσεις να έχουν επίγνωση της δράσης του για την M15.)
στη θέση Α. Και παρότι υπάρχει στεγανότητα ανάμεσα στις δύο θέσεις, φοβούνται λόγω της γειτνίασης ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να τους σφυρίξουμε την αλήθεια και να τους χαλάσει η σούπα. Αυτό είναι όλο.

Αλέκος Γιωτόπουλος
Φυλακές Κορυδαλλού πτέρυγα Ε’
Σεπτέμβριος 2015





Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ένας ψύχραιμος εκτελεστής που φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ είναι ο μοναδικός που πυροβολούσε και εκτελούσε στην επιχείρηση του Νέου Ηρακλείου. Αυτό δείχνει το video που κατέγραψε την σκηνή. Χρησιμοποίησε 12 σφαίρες, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής ευρήματα στο χώρο της επίθεσης, από ένα όπλο Zastava. Όπλο, που μπορεί να πυροβολεί κατά ριπάς, αρκεί ο χειριστής του να μην πάρει το δάκτυλο του από τη σκανδάλη.
Aμέσως μετά την εκτέλεση του Νέου Ηρακλείου οι αστυνομικοί συντάκτες- στην πλειοψηφία τους- άφηναν να εννοηθεί ότι το χτύπημα προέρχεται από την Σέχτα Επαναστατών, μια οργάνωση που χάθηκε στο σκοτάδι των θεωριών συνομωσίας αμέσως μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Hotdog με τίτλο Ένας Εκτελεστής Που Μυρίζει Σέχτα σημειώνε: «Δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, η σύλληψη ενός πληρωμένου δολοφόνου στην Κύπρο, δημιούργησε σχεδόν την βεβαιότητα πως πρόκειται για τον εκτελεστή του Έλληνα δημοσιογράφου».
Το ρεπορτάζ αφορούσε τον 29χρονο Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος μαζί με τον Αναστάσιο Τσελιχίδη 41 ετών, είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων-πενταπλό φονικό Αγίας Νάπας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β και σκότωσαν τους Φίλιππο Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριο Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, Γιώργο Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και τους Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.
Ο ίδιος στις 10 Οκτωβρίου θα απολογούνταν με ανώμοτη δήλωση:
« Δεν είμαι εγώ που σκότωσα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους γνώρισα ποτέ μου, δεν με γνώρισαν ποτέ τους και δεν είχα οποιοδήποτε λόγο να πράξω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ άλλωστε να πράξω κάτι τέτοιο. Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και δεν θα μπορούσα ποτέ να προβώ δια της βίας σε στέρηση αυτής. Μπορώ να πω ότι δεν σέβομαι την περιουσία αυτών που με κλεψιές και λαμογιές πίνουν το αίμα του λαού και για τον λόγο αυτό έχω συλληφθεί στο παρελθόν σε πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Την ανθρώπινη ζωή την σέβομαι όπως απαιτώ και εγώ να σέβονται την δική μου».
Στο βίντεο που προβλήθηκεστη διάρκεια της δίκης φαίνεται μια ανθρώπινη φιγούρα με το χέρι σηκωμένο προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 θύματα. Εξασφαλίστηκε από κάμερα που διέθετε μπυραρία που βρίσκεται σε κοντινό σημείο από τον τόπο του εγκλήματος. 
Η Αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εξασφάλισε αντανάκλαση της ώρας όταν ο δράστης πάτησε την σκανδάλη σκοτώνοντας τους πέντε επιβάτες του πολυτελέστατου αυτοκινήτου.
Από τις κάμερες ασφαλείας η Αστυνομία εκτιμά ότι η ακριβής ώρα του φονικού έγινε στις 3:24 τα χαράματα της 23ης Ιουνίου 2012.
Σύμφωνα με τον αστυφύλακα της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας Χριστόφορο Παπασάββα, στο βίντεο υπ` αριθμό 161, όπου καταγράφεται η σκηνή του φονικού διαφαίνεται ένα άτομο το οποίο φέρει στο κεφάλι καπέλο τύπου τζόκεϊ να προσεγγίζει από την αριστερή πλευρά αυτοκίνητο με τα πέντε θύματα εντός αυτού και να έχει προτεταμένο το χέρι του προς το όχημα.
Εξάλλου, επεξηγώντας το βίντεο που προβλήθηκε από κάμερα εκκλησίας, ταύτισε την ανθρώπινη φιγούρα που προβάλλεται στα πλάνα και η οποία τρέχει από τα σκαλιά της εκκλησίας στο κέντρο της Αγίας Νάπας, 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που η ανθρώπινη φιγούρα εγκαταλείπει τη σκηνή του φονικού, με τον κατηγορούμενο, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.
Ο μάρτυρας ταύτισε τη σκιά που φαίνεται στα σκαλιά με τον πρώτο κατηγορούμενο, γιατί δεν προκύπτουν κινήσεις άλλων ατόμων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ανέφερε, ακόμα, ότι προχώρησε και σε αναπαραστάσεις, με αστυνομικούς να τρέχουν την ίδια απόσταση, ώστε να υπολογισθεί η ώρα που χρειάζεται ένας άνθρωπος από τη σκηνή του φονικού μέχρι το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο των δύο κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με τον κ. Παπασάββα, ο Μαμαλικόπουλος διακρίνεται στο αμέσως επόμενο βίντεο που προβλήθηκε, από διπλανή κάμερα, να τρέχει προς το σταθμευμένο αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε ο δεύτερος κατηγορούμενος Τσεχιλίδης

Ο οδηγός έχει ήδη ξεκινήσει το αυτοκίνητο μόλις αντιλαμβάνεται τον πρώτο κατηγορούμενο να κατεβαίνει τα σκαλιά, αναβοσβήνει τα φώτα κινδύνου, του ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αφού εισέρχεται στο αυτοκίνητο, το όχημα εγκαταλείπει το μέρος με ταχύτητα. Τέσσερα λεπτά μετέπειτα, τα δύο πρόσωπα εισέρχονται στο ξενοδοχείο «Νέστωρ».
Σύμφωνα με τον μάρτυρα, τα βίντεο που προβλήθηκαν καταγράφουν τις κινήσεις των Μαμαλικόπουλου και Τσεχιλίδη λίγες ώρες πριν το φονικό να φαίνονται ανήσυχοι, να περιφέρονται για ώρες στο προαύλιο της εκκλησίας και στο εξωτερικό της καθώς επίσης τον Μαμαλικόπουλο να αλλάζει αρκετές φορές φανέλα και να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, καταγράφεται στα πλάνα ο Μαμαλικόπουλος, να φορεί καπελάκι τύπου τζόκεϊ, ανοιχτού χρώματος.
Ενώπιον του Κακουργιοδικείου προβλήθηκαν επίσης βίντεο από το ξενοδοχείο «Νέστωρ» όπου διέμεναν οι δύο κατηγορούμενοι, από την είσοδο της δισκοθήκης «Soho» εντός της οποίας βρίσκονταν λίγο πριν το φόνο τα θύματα και διασκέδαζαν, από το περίπτερο «Sky», που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την δισκοθήκη από το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι αγόρασαν λίγο πριν το φόνο χυμό καθώς και από άλλα υποστατικά που βρίσκονται πλησίον της δισκοθήκης και της σκηνή του φονικού.
Επίσης κατηγορούνται για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.
Οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης, δεν παραδέχονται ενοχή.
Στο βίντεο που προβλήθηκε στη δίκη φαίνεται μια ανθρώπινη φιγούρα με το χέρι σηκωμένο προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 θύματα. Εξασφαλίστηκε από κάμερα που διέθετε μπυραρία που βρίσκεται σε κοντινό σημείο από τον τόπο του εγκλήματος. Η Αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εξασφάλισε αντανάκλαση της ώρας όταν ο δράστης πάτησε την σκανδάλη σκοτώνοντας τους πέντε επιβάτες του πολυτελέστατου αυτοκινήτου.
Από τις κάμερες ασφαλείας η Αστυνομία εκτιμά ότι η ακριβής ώρα του φονικού έγινε στις 3:24 τα χαράματα της 23ης Ιουνίου 2012.
Σύμφωνα με τον αστυφύλακα της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας Χριστόφορο Παπασάββα, στο βίντεο υπ` αριθμό 161, όπου καταγράφεται η σκηνή του φονικού διαφαίνεται ένα άτομο το οποίο φέρει στο κεφάλι καπέλο τύπου τζόκεϊ να προσεγγίζει από την αριστερή πλευρά αυτοκίνητο με τα πέντε θύματα εντός αυτού και να έχει προτεταμένο το χέρι του προς το όχημα.
Εξάλλου, επεξηγώντας το βίντεο που προβλήθηκε από κάμερα εκκλησίας, ταύτισε την ανθρώπινη φιγούρα που προβάλλεται στα πλάνα και η οποία τρέχει από τα σκαλιά της εκκλησίας στο κέντρο της Αγίας Νάπας, 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που η ανθρώπινη φιγούρα εγκαταλείπει τη σκηνή του φονικού, με τον κατηγορούμενο, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.
Ο μάρτυρας ταύτισε τη σκιά που φαίνεται στα σκαλιά με τον πρώτο κατηγορούμενο, γιατί δεν προκύπτουν κινήσεις άλλων ατόμων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ανέφερε, ακόμα, ότι προχώρησε και σε αναπαραστάσεις, με αστυνομικούς να τρέχουν την ίδια απόσταση, ώστε να υπολογισθεί η ώρα που χρειάζεται ένας άνθρωπος από τη σκηνή του φονικού μέχρι το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο των δύο κατηγορουμένων.  πηγή
 
Top