Για τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι περίπου ό,τι για την ΤΣΣΚΑ ο… Ολυμπιακός. 
Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει...

στερήσει στους «ερυθρόλευκους» πάρα πολλούς τίτλους. Ο τελικός της Κυριακής απέναντι στη Φενέρμπαχτσε προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» την ευκαιρία για μια μεγάλη ρεβάνς. 

Ο «Ζοτς» από το 1994 μέχρι και σήμερα μετρά 92 αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό μετρώντας 58 νίκες. Το ρεκόρ του με τον Παναθηναϊκό είναι 51-30 έχοντας επικρατήσει στις επτά από τις οκτώ σειρές τελικών απέναντι στους Πειραιώτες, με μοναδική απώλεια την τελευταία τους συνάντηση στους τελικούς του 2012. Όσο για τους τελικούς Κυπέλλου, μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Σε Final Four Ολυμπιακός και Ομπράντοβιτς συναντώνται για πρώτη φορά και ο Σέρβος τεχνικός κυριαρχεί με 3-0. Το 1994 ως προπονητής της Μπανταλόνα στο Τελ Αβίβ και ένα χρόνο μετά από τον πάγκο της Ρεάλ στη Σαραγόσα στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» τον τίτλο στον τελικό, ενώ το 2009 με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε τους Πειραιώτες στον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου. 

Θα επιστρέψει ο εφιάλτης Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό ή θα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους απέναντί του; Η απάντηση αύριο το βράδυ!

sport-fm.gr
 
Top