Η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου είναι μια 19χρονη, πανέμορφη Ελληνίδα από το Κιάτο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις 
υπέροχες φωτογραφίες της στο instagram και το αθώο χαμόγελό της. Αξίζει να ακολουθήσεις την εστεμμένη, αθλήτρια.

Η «Star Tourism Hellas 2016» ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, έχει έξι σκυλιά (!) και, αν και λατρεύει Σύρο και Κρήτη, ονειρεύεται να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη
Έτσι, για να συνοψίσουμε πρόκειται για μια όμορφη κοπέλα, εστεμμένη, αθλήτρια και φιλόζωη!

Η 19χρονη Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, με καταγωγή από το Κιάτο Κορινθίας, είναι η «Star Tourism Hellas 2016», ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ.
Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας, ενώ η μεγάλη λατρεία της είναι τα σκυλιά, μάλιστα έχει έξι δικά της, παίζει βόλεϊ σε ομάδα της Β’ εθνικής, (του Παμβοχαϊκού) και λατρεύει το bowling! Θέλει να γίνει προπονήτρια βόλεϊ και να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στον χώρο της μόδας.

Είναι στο ζώδιο Λέων, και σύμφωνα με τις δηλώσεις της της αρέσει ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, που την τρελαίνει.
Ο καλύτερος φίλος της είναι ο ύπνος, ενώ θέλει πάντα να κάνει τους γύρω της να γελούν. Την απασχολεί πολύ η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και πιστεύει πως η ανάκαμψη θα έρθει μέσα από τον τουρισμό, που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας. Μελλοντικά θέλει να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες της, το βόλεϊ και τη μόδα..
«Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου» είπε και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της που σχεδόν λάμπει.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι είναι ακριβής στα ραντεβού της, δεν αφήνει ποτέ να την περιμένουν, ενώ ξεχνάει διαρκώς τα κλειδιά και το κινητό της όπου πάει!
Βάζει πάντα τα δυνατά της και υποστηρίζει ότι έχει επιμονή στους στόχους της.
Συχνάζει στο «Caribbean Beach Bar» στην παράλια του Κιάτου, το εστιατόριο «Αγορά» και για nightlife στο «Dybbuk Athens» στο Κολωνάκι.
Για το φλερτ πιστεύει ότι σαφέστατα υπάρχει, αρκεί να είναι κανείς ανοιχτός στο φλερτ, χωρίς να υψώνει τείχη, ενώ πιστεύει ότι ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι «τρυφερός, γενναιόδωρος, αθλητικός με χιούμορ, γλυκός άντρας με όρεξη για νέες εμπειρίες.».
Αγαπάει την γυμναστική, και της αρέσει που διδάσκει zumba σε παιδιά έως 12 ετών.
Εντύπωση κάνει μια αντίθεση του χαρακτήρα της αφού δηλώνει «εγωίστρια μέχρι αηδίας και ξεροκέφαλη, αλλά και δυναμική». Στον αντίποδα, είναι «πολύ χαδιάρα».







Προσθήκη λεζάντας






 http://lifeviews.gr/
 
Top