Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δραπετσώνα σε όσους φορείς, εθελοντές, γονείς και χορηγούς, βοήθησαν να ολοκληρωθεί με 
μεγάλη επιτυχία το F4 κορασίδων Α΄, στο κλειστό «Αρ.Παπαμιχαήλ» με τη συμμετοχή της γηπεδούχου ομάδας, του Ολυμπιακού, Πορφύρα και Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, σχετικά με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν οικονομικά, ηθικά, με παροχή υπηρεσιών κλπ, ώστε να φτάσει η γιορτή του βόλει που παρουσιάσαμε να χαρακτηριστεί απ΄ όλους, ως η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών.

Τα ειλικρινή και με μεγάλη ένταση συγχαρητήρια που δεχτήκαμε και από τις 3 υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν, μας ευχαρίστησαν πάρα πολύ και μας αναγκάζουν, να πορευτούμε στο μέλλον με ακόμα περισσότερη όρεξη.

Συγκεκριμένα, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί η γιορτή στέφθηκε απόλυτα επιτυχημένη και σε οργανωτικό αλλά και αθλητικό επίπεδο.

Και τις δύο ημέρες το γυμναστήριο ήταν κατάμεστο από κόσμο και όταν λέμε κατάμεστο, ένα γυμναστήριο που έχει χωρητικότητα 1200 καθιστών θεατών, μπορούμε να πούμε ότι και τις δύο ημέρες, ήρθε περίπου 3.000 κόσμος. Αριθμός τεράστιος για τη σημερινή πραγματικότητα του βόλει.

Οι εικόνες της εξέδρας, μας θύμισαν εποχές των τελικών αγώνων, όταν το χρησιμοποιούσε για έδρα της η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού ή στην πρώτη εμφάνιση του Γκούσταφσον με τον Ολυμπιακό, εναντίον του Παναθηναικού.

Η διήμερη λοιπόν γιορτή του βόλει, που στήσαμε στη Δραπετσώνα, δε θα μπορούσε να είχε την απόλυτη επιτυχία, αν δε βοηθούσε πολύ κόσμος. Και η βοήθεια ήταν μεγάλη καλύπτοντας ολόκληρο το πολύ μεγάλο ποσό, που χρειάστηκε να δαπανηθεί για τη γιορτή.

Έτσι, ευχαριστούμε κατ΄ αρχή το δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας που συνέβαλε ως συνδιοργανωτής, όπως επίσης και το STARVOLLEY ACADEMY και τον κ. Βασίλη Τζώρτζη, του οποίου η βοήθεια ήταν και πάλι αμέριστη.

Επίσης τις εταιρίες που ανέλαβαν χορηγοί της γιορτής και προβλήθηκαν κατάλληλα από τις διαδικτυακές μεταδόσεις:

ETEKA

EUTRAIN

Clima Con Θ. ΚΟΥΣΗΣ - Α. ΝΟΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ

PETROIL

TRANSOIL

HOMEPLANET ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Λ. ΚΑΛΠΑΚΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΚΗΣ

ΦΙΛΟΓΡΑΜΜΑ

STARVOLLEY ACADEMY

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, γονείς και φίλους μας, των οποίων η βοήθεια ήταν τεράστια.

Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στις αθλήτριες και προπονητές μας Όλγα Χατζηδημητρίου και Νίκο Μαρμαρινό  που έφτασαν μέχρι εδώ και θέλουν και μπορούν ακόμα παραπάνω.»

 
Top