Μετά την αποκάλυψη  και την παρέμβαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Θράκη, οπως μας ενημέρωνει το τοπικό maxitisthrakis.blogspot.gr με πληροφορίες αναμένεται απο μέρα σε μέρα:
ΝΑ ακυρωθεί η φωτογραφική και ρατσιστική προκήρυξη του Δήμου Μύκης για τις τρεις προσλήψεις ΗΜΕΤΕΡΩΝ που μεθόδευσε ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, προκειμένου να προσλάβει στο Δήμο τρία «δικά»του άτομα, όλα μάλιστα πλούσιων οικογενειών, αφού απαραίτητος όρος ήταν και η κατάθεση πιστοποιητικού της Τουρκικής γλώσσας από ειδικό μάλιστα πανεπιστήμιο της Άγκυρας, όπου πληρώνεις για να σπουδάσεις την γλώσσα και λίγοι έχουν αυτήν την άνεση…!
Αναφερόμαστε στη προκήρυξη του Δήμου Μύκης και το αποκλειστικό θέμα που αποκάλυψε ο «Μ» και που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22/3/2017 με αριθμό πρωτ. 4008 και αφορούσε τα παρακάτω: 


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2014 – 2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ – ΕΚΤ» ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»
 
Top