Οι ΜΚΟ στην Ιταλία, δεν διασώζουν αλλά μεταφέρουν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Αυτό φαίνεται από τα
δρομολόγια των πλοίων των ΜΚΟ που δεν σχετίζονται με τα σημεία των διασώσεων. Οι πρόσφυγες είναι μόνο το 20%,
Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους (80%) το πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Πληροφορίες ενός Ιταλού ερευνητή-μπλόγκερ, του Luca Donadel, και από τον ιστότοπο Gefira. Αυτοί που έπαιξαν τον βασικότερο ρόλο σε αυτήν την επιχείρηση είναι ορισμένες παχυλά αμειβόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οργανώνουνε μικρούς στολίσκους και με τα πλοία αυτά υπό την καθοδήγηση τους, πηγαίνουν κυρίως στην Τυνησία και στην Λιβύη, σε συγκεκριμένα σημεία κοντά στις ακτές, και από εκεί, αδιαφορώντας για τους πνιγμούς, μεταφέρουν χιλιάδες μουσουλμάνους λαθραία στην Ευρώπη.
Οι πρόσφυγες είναι μόνο το 20%, οι άλλοι είναι παράνομοι υπονομευτές (illegal clandestine). Παρά την προσπάθεια να αποκρύψουν τα παράνομα δρομολόγια των πλοίων των ΜΚΟ που μετέφεραν μουσουλμάνους από την Αφρική τα στοιχεία κινήσεων των σκαφών τους πρόδωσαν με χαρακτηριστικό τρόπο. Η εταιρία Marine Traffic (marinetraffic.com) καταγράφει δορυφορικά όλες τις κινήσεις των πλοίων στις διάφορες θάλασσες του κόσμου.
Με δεδομένα από το data.unhcr.org έγινε καταγραφή των ημερήσιων αφίξεων μεταναστών από την Αφρική στην Ιταλία. Φάνηκε αμέσως η μεγάλη απάτη και παράνομη επιχείρηση διακίνησης ανθρώπων. Τα 15 πλοία που ανήκουν ή νοικιάζονται από ΜΚΟ και για τα οποία καταγράφηκαν οι κινήσεις τους, φαίνονται να αφήνουν τα Ιταλικά λιμάνια με κατεύθυνση νότια, να σταματούν κοντά στις ακτές της Λιβύης, να παραλαμβάνουν το ανθρώπινο φορτίο, και να επιστρέφουν 260 μίλλια πίσω στην Ιταλία. Στους ισχυρισμούς τους ότι τα πλοία τον ΜΚΟ διενέργησαν σωστικές επιχειρήσεις ναυαγών, τα στοιχεία της εταιρίας απέδειξαν ότι ούτε καν είχαν εμφανιστεί στα μέρη που έγιναν τα ναυάγια.
Η επόμενη εικόνα δείχνει τα δρομολόγια ενός τέτοιου σκάφους 1/3 ΜΚΟ, λαθρέμποροι, η μαφία, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετέφεραν χιλιάδες παράνομους στην Ευρώπη, με το πρόσχημα της διάσωσης, βοηθούμενοι απο την Ιταλική ακτοφυλακή που συντόνιζε τις δραστηριότητές τους.
Όσο καλές μπορεί και να είναι οι προθέσεις τους, οι ενέργειές τους είναι εγκληματικές, γιατί πολλοί άνθρωποι από την Αφρική θα καταλήξουν στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων, και θα υπονομεύσουν την σταθερότητα εγείροντας φυλετικές κοινωνικές εντάσεις. Οι Βρυξέλλες έχουν δημιουργήσει ειδική νομολογία για να προστατέψουν τους διακινητές από την δίωξη. Σε απόφαση της ΕΕ με τίτλο «Για την Έρευνα και Διάσωση» το κείμενο είναι: «ιδιώτες καπετάνιοι και μη-κυβερνητικές οργανώσεις που βοηθούν τις θαλάσσιες διασώσεις την Μεσόγειο, δεν θα πρέπει να διακινδυνεύουν να τιμωρηθούν για την παροχή αυτής της βοήθειας.»
Ακούμε ότι η Ευρώπη πληρώνει χρήματα για όλα αυτά. ΛΑΘΟΣ. Η Ευρώπη πλήρωσε περίπου 100 εκ. Οι Ιταλοί φορολογούμενοι περίπου 3 δισ. Τέτοιες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται είναι: MOAS 2/3 Jugend Rettet Médecins Sans Frontières Mediteranee Proactiva Οpen Arms. Proactiva Open Arms, Save the Children, Dattilo, Sea-Eye Sea-Watch.org, Siem pilot Stichting Bootvluchting Στούς δύο μήνες που κράτησαν οι παρατηρήσεις είδαμε 39.000 λαθρομετανάστες να έρχονται στην Ιταλία, με τη συναίνεση των Ιταλικών και Ευρωπαϊκών αρχών.
Έχουμε αποδείξεις οτι τον Οκτώβριο οι λαθροδιακινητές επικοινώνησαν εκ των προτέρων τις ενέργειές τους στις Ιταλικές αρχές. Δέκα ώρες πριν οι μετανάστες αναχωρήσουν από τη Λιβύη, η Ιταλική ακτοφυλακή κατήθυνε τις ΜΚΟ στο σημείο διάσωσης (NGOs deal in migrant smuggling).
Ο Οργανισμός MOAS έχει δεσμούς με την Blackwater, τον στρατό των ΗΠΑ, και το ναυτικό της Μάλτας. (Τhe Americans from MOAS ferry migrants to Europe ) Για τα εμπλεκόμενα πλοία: NGOs Armada operating off the coast of Libya Για το πως οι άνθρωποι παροτρύνονται να έρθουν στην Ευρώπη.
 
Top