Μηνιαίο φόρο για όλους ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ  ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

Σχέδιο καταβολής φόρων σε μηνιαία βάση εκπονεί το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο, σύμφωνα με 
πληροφορίες, όχι μόνο τελεί σε γνώση των δανειστών αλλά και χαίρει μιας πρώτης έγκρισης από τα τεχνικά κλιμάκια.


Δεν μένει πλέον παρά να παραδοθεί στους Θεσμούς μια μελέτη από το ΥΠΟΙΚ, η οποία θα προσμετρά τις επιπτώσεις στα έσοδα από μια εφαρμογή ενός τέτοιου εισπρακτικού συστήματος.


Σύμφωνα με το dealnews.gr, ο φόρος εισοδήματος πληρώνεται σε τρεις διμηνιαίες δόσεις από τον Ιούλιο έως και το τέλος του έτους, ο ΕΝΦΙΑ πληρώνεται συνήθως σε τέσσερις ή πέντε δόσεις από τον Σεπτέμβριο έως και το τέλος του έτους ή και τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου και τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνονται έως το τέλος κάθε έτους.

Οι φορολογούμενοι που διαθέτουν πιστωτική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν κάθε φορολογική οφειλή σε έως και 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις. Με το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών θα δίνεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλούν σε έως και 12 μηνιαίες δόσεις τις φορολογικές τους οφειλές, εφόσον το επιθυμούν.

Μόνο που για να γίνει αυτό, όπως αναφέρει το capital.gr, θα πρέπει να δίνουν πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού τους λογαριασμού ή να χρεώνουν την πιστωτική τους κάρτα απευθείας σε ιστοσελίδα πληρωμής του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Top