ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ "ΨΙΛΟ" ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Β(ΟΥ) ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ...
Μπορεί οι κυβερνητικοί παράγοντες και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας να κάνει κάθε λίγο και λιγάκι… σώου και… αυτοψίες στο χώρο των Λιπασμάτων και να τάζουν πολλά, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι τα 37 από τα 100 στρέμματα που «παραχωρήθηκαν»… ανήκουν στην Εθνική Τράπεζα η οποία και τα διεκδικεί, όπως είναι φυσικό, για αυτό άλλωστε δεν προχωράει το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα, παρά τις πολλές προπαγανδιστικές παράτες!
Η θυγατρική της ΕΤΕ, «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε» έχει κάνει ήδη δικαστική προσφυγή για την καταπάτηση που γίνεται στην περιουσία της και ιδού τι ακριβώς προκύπτει από τη σχετική αυτοψία που έγινε:
«Κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε την 11/4/2017 εντός των ορίων του πρώην Συγκροτήματος Εργοστασίου Λιπασμάτων & Χημικών Προϊόντων ιδιοκτησίας «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα :
• Στο τμήμα του γεωτεμαχίου με ΚΑΕΚ 050450505001 μεταξύ Αιγιαλού και Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης, εμβαδού 37179.10 τ.μ. που οριοθετείται Νότια από τον όρμο Σφαγείων, Βόρεια από τη Βιομηχανική Περιοχή Α’ και Ανατολικά από Χώρο Πρασίνου και την οδό Σφαγείων, έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, δενδροφύτευσης, κατασκευής τσιμεντένιων πλακών για βάσεις γηπέδων 5Χ5 και θεάτρου χωρητικότητας 750 ατόμων, κατεδαφίσεις μικρών κτισμάτων και υπόστεγου για την τοποθέτηση Υ/Σ ΔΕΗ, διάνοιξη / διαπλάτυνση οδών κλπ.
• Ελήφθησαν χαρακτηριστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πραγματοποιηθείσες εργασίες οι οποίες σημειώνονται και ενδεικτικά επί αποσπάσματος Τοπογραφικού Διαγράμματος.
• Οι εργασίες πιθανολογείται ότι έχουν ξεκινήσει πριν από ένα μήνα περίπου και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με προοπτική ολοκλήρωσης μέχρι τις αρχές Ιουνίου.
• Υπεύθυνος εργασιών από την πλευρά του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας είναι ο Αρχιτέκτων Γεώργιος Ανδρεαδάκης. Επικαλέστηκε το Ν.4404/16 ΦΕΚ 124Α’ για την παραχώρηση της Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης από το Ελληνικό Δημόσιο προς το Δήμο.
• Η είσοδος των χωματουργικών μηχανημάτων πραγματοποιείται από την οδό Σφαγείων.
• Δεν επιδείχθηκε Άδεια Δόμησης»
Κατά τα άλλα γίνονται πολλά πανηγύρια και… μνημόσυνα με ξένα κόλυβα για λαϊκή κατανάλωση!
 http://limani24.gr/
 
Top