Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του εισαγγελέα οι δημοσιογράφοι Κώστας Βαξεβάνης και Βασίλης Ανδριανόπουλος, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου  με αφορμή δημοσιεύματα για ποσά που είχαν δοθεί στην εταιρεία της από το Δημόσιο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στη μήνυση.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Βαξεβάνης επέμεινε στη βασιμότητα των δημοσιευμάτων της εφημερίδας Documento συνδέοντας την εταιρεία επικοινωνίας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με απευθείας ανάθεση έργων από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης παρουσιάστηκε αυτοβούλως  σήμερα  Μ. Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και συνελήφθη έπειτα από τη μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του η σύζυγος του  Γιάννη Στουρνάρα.
 
Η  Λίνα Νικολοπούλου, μήνυσε τον Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας , σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία της είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό από ΚΕΕΛΠΝΟ για συνέδρια, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Top