Ένας 24χρονος άνδρας έπεσε νεκρός μετά από άγριο καβγά που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Ανώγεια της Κρήτης.
Αφορμή του επεισοδίου ήταν οι κτηματικές διαφορές που είχαν δύο ξαδέρφια. Τα αίματα σε κάποια στιγμή άναψαν και ο 45χρονος δράστης πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος τον 24χρονο ξάδερφό του.
Όπως αναφέρει το Cretaspost, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τον νεαρό άνδρα να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων με τους γιατρούς να κρίνουν την απαραίτητη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος νεαρός εξέπνευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει σπεύσει στα Ανώγεια αλλά και στο Βενιζέλειο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια ή πράξεις αντεκδίκησης.
Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό ο δράστης.
Λίγη ώρα μετά το αιματηρό συμβάν πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα από το περιβάλλον του θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από το σπίτι του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost είναι γείτονες και μάλιστα όπως λένε οι συγχωριανοί τους «στην κυριολεξία τους χωρίζει μια πόρτα». Την τελευταία διετία οι σχέσεις τους φαίνεται πως είχαν ενταθεί επικίνδυνα λόγω των κτηματικών διαφορών τους ενώ το κακό δεν άργησε να γίνει. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο τελευταίος χρόνος είχε βυθίσει στο πένθος την οικογένεια δράστη λόγω της απώλειας του αδερφού του.
Πηγή Cretapost, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Flashnews
 
Top