Κλεάνθης Τσιρώνης πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς.  
 Έτυχε να περνάω έξω από το κιόσκι του και άκουγα που κάποιος διαμαρτυρόταν γιατί του χρέωσαν το αρνί που πήρε περισσότερα από ότι έγραφε η ταμπέλα! Τι λέτε, του απαντάει ο Κλεάνθης η ταμπέλα το γράφει καθαρά 4.99 το κιλό τα χεράκια! Όλες οι ταμπέλες το λένε!
Δείτε τις φωτογραφίες που το γράφουν με τέτοιο κουτοπονηριστικο τρόπο ώστε να παγιδευσουν τον αγοραστή! Ρίχνουν τα δίχτυα τους και όποιον πιάσουν!
Μάλλον ψαράς είναι ο κυρ Κλεάνθης και όχι κρεοπωλης. Η λέξη χεράκια είναι με πολύ μικρά γράμματα και χρειάζεται διόπτρα για να την διακρίνεις, στην ίδια ευθεία και στο πάχος της γραμμής! Αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, ο δημοσιογράφος Αυτιάς και άλλοι τον δείχνουν συνέχεια στην τηλεόραση και αυτός δίνει κάποια δωρεάν κοκόρια, που δεν κινούνται και πολύ! Δωρεάν διαφήμιση δηλαδή !
ΕΥΚΑΙΡΊΑ λοιπόν να του κάνω και εγώ διαφήμιση γιατί δεν τους έχει ανάγκη όπως λέει τους δημοσιογράφους και τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνη! Άντε Αυτιά να του πάρεις συνέντευξη πάλι, λες και δεν υπάρχουν άλλοι κρεοπώλες! Ήθελα να ήξερα με ποια κριτήρια τον βγάζουν πρόεδρο; Θέλουν ένα τέτοιο άτομο, οι κρεοπώλες της Βαρβακείου αγοράς, να τους εκπροσωπεί;

 
Top