ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ
ΓΕΝΝΗΜΑ-ΘΡΕΜΜΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΗΣ Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ!

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑ:


Παγκόσμιας αναγνώρισης έτυχε η χειρουργική ικανότητα του Πειραιώτη Χειρουργού στην  επέμβαση του θυρεοειδούς, με την πρόσκληση  του κ. Σταύρου Τσιριγωτάκη στο μεγαλύτερο κέντρο χειρουργικής του θυρεοειδή που βρίσκεται στην Πίζα της Ιταλίας.

Η εξαιρετική αυτή τιμητική διάκριση του κ. Σταύρου Τσιριγωτάκη  και η αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελείται στο Πρότυπο Χειρουργικό Κέντρο Πειραιά , έγινε από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πίζα της Ιταλίας.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πίζα της Ιταλίας που θεωρείται το καλύτερο κέντρο χειρουργικής του θυρεοειδούς, παγκοσμίως θα βρίσκεται αυτή την εβδόμαδα ο Πειραιώτης  και διακεκριμένος  χειρουργός κ. Σταύρος Τσιριγωτάκης!

Ο Διευθυντής και Επικεφαλής του Πρότυπου Χειρουργικού Κέντρου Πειραιά θα πραγματοποιήσει επεμβάσεις του θυροειδούς αδένα σε ασθενείς του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Πίζα.

Επικεφαλής και Διευθυντής της ενδοκρινολογικής χειρουργικής μονάδας είναι ο καθηγητής Paolo Miccoli με τον αναπληρωτή καθηγητή Gabriele Materazzi, διενεργούν τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές τόσο στη χειρουργική του θυρεοειδή όσο και στην χειρουργική των παραθυρεοειδών αδένων. 

Θεωρούνται από τους κορυφαίους παγκοσμίως, αφού καθημερινά διενεργούν περίπου 16 επεμβάσεις αυτού του είδους.

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πίζα στην Ιταλία(Cissanelo), επιβεβαιώνεται σαν ηγετικό κέντρο  σχετικά με τις ασθένειες του θυρεοειδούς, τα στοιχεία προέκυψαν κατά το πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο για τον θυρεοειδή, που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο, της Φλόριντα των ΗΠΑ ( 15ο Διεθνές Συνέδριο του θυρεοειδούς ), καθώς ελήφθησαν υπόψιν όλα τα επιστημονικά δεδομένα και κριτήρια των 10 τελευταίων ετών, παγκοσμίως.
Σταύρος Τσιριγωτάκης

Το Πανεπιστήμιο Νοσοκομείο της Πίζας βρίσκεται στην πρώτη θέση στον κόσμο τόσο για την επιστημονική έρευνα όσο και για τις προηγμένες χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούνται σε αυτό για την αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδή,  είναι καλύτερο ακόμη και από το νοσοκομείο Sloan Kettering Cancer Center στη Νέα Υόρκη, καθώς και εκεί υπάρχει τεράστια έρευνα για τις παθήσεις και τη θεραπεία του θυρεοειδή. Η βαθμολόγηση του το καθιστά ‘’Κέντρο Αναφοράς’’, όχι μόνο σε εθνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο!
 
Top