Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 26χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο, το βράδυ της Τρίτης.

Το θύμα τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, όπως περιέγραψε ο αδελφός του. «Ο αναβάτης είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα full face. Κοίταξε τον αδελφό μου κι εκείνος του είπε: τι κοιτάς ρε; Ο άγνωστος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε. Η πρώτη σφαίρα διαπέρασε την ωμοπλάτη του. Η δεύτερη σφαίρα τον βρήκε στην κοιλιά. Ο αδελφός μου άρχισε να τρέχει. Ο δράστης τον κυνήγησε και του έριξε πισώπλατα τρεις σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του 26χρονου.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημά του, είδε τον 26χρονο να τρέχει, φωνάζοντας βοήθεια και προσπάθησε να αντιδράσει και να τον βοηθήσει με όση ψυχραιμία είχε.

«Είδα έναν άνθρωπο σε αλλοφροσύνη, είχε τις δυνάμεις του και γύριζε πέρα δώθε σαν σβούρα. Προφανώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που του συνέβαινε. Δεν βγήκα έξω από το μαγαζί μου, αλλά τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία και στο ΕΚΑΒ. Τους εξήγησα τι γινόταν και ήρθαν αμέσως. Βγήκα και είδα πως το παιδί είχε φύγει και είχε πάει απέναντι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live».

Δείτε το βίντεο:

 
Top