Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας πόλεμος ειδήσεων σχετικά με το αν υπήρχε ή όχι μυστική Ναζιστική βάση στην Ανταρκτική.Είναι πραγματικότητα ή ψεύτικη είδηση;pop_mech_chem.PNG

Είναι αλήθεια ότι οι Ναζί ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν ιπτάμενους δίσκους;
Το παράδοξο που ακούγεται σήμερα είναι ότι η γεωμηχανική με τα Chemtrails ή αεροψακασμοί,ξεκίνησαν από την δεκαετία του 1940 από την Ανταρκτική,με στόχο να αλάξουν το κλίμα στον πλανήτη.

 what_are_they_hiding_in_Antarctica.jpg

Αν αυτά είναι αληθινά τότε τι άλλο κρύβει η Ανταρκτική;Είμαστε σε θέση να απόδειξουμε ότι πράγματι κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει εκεί κάτω και για κάποιο λόγο, κάποιος δεν θέλει να γνωρίζουμε γι 'αυτό.

empire_under_ice.jpg

Μεταξύ του 1901 και του 1938, το έθνος της Γερμανίας έκανε τρεις σημαντικές αποστολές στην Ανταρκτική, με την 3η στο διάστημα 1938-1939 για την ίδρυση της «Νέας Σουηβίας», μια μη αναγνωρισμένη Ανταρκτική αξίωση, της ναζιστικής Γερμανίας.
Τελική αποστολή ήταν μία υποβρύχια βάση στην Ανταρκτική και ενώ η Νέα Σουηβία φέρεται να έχει υπάρξει τουλάχιστον μέχρι την παράδοση της Γερμανίας το 1945, όπως βλέπουμε τεκμηριώνονται σε αυτή την ιστορία, ένα μεγαλύτερο μυστήριο προέκυψε.
Όπως τα έγγραφα της Wikipedia,λένε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής των Ναζί στη Γερμανία το 1939, η αποστολή σταμάτησε να κάνει ωκεανογραφικές μελέτες κοντά σε ένα ακατοίκητο και μυστηριώδες νησί, που ονομάζεται «Νήσος Μπουβέ. Περισσότερα από 70 χρόνια αργότερα, ΑΚΟΜΑ η ακατοίκητη Νήσος Μπουβέ βρίσκεται στο νότιο άκρο του Μεσο-Ατλαντικού.
Θεωρείται ότι είναι το πιο απομακρυσμένο νησί στον κόσμο. 

antarctica_pulse_wave_anomaly_mystery_1.jpg

Παρά το γεγονός ότι είναι ακατοίκητο, η Νήσος Μπουβέ είναι το σπίτι σε μια κορυφαία ιστορία με τον κώδικα στον τομέα του Internet, .BV, και όπως βλέπουμε σε αυτή την ιστορία και θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η Νήσος Μπουβέ βρίσκεται επίσης στη γενική περιοχή με αρκετά πρόσφατα και μακροπρόθεσμα άλυτα μυστήρια.
Σύμφωνα με αυτή την ιστορία του 2012 από το Ρωσικό Σπούτνικ,που μερικές ημέρες αργότερα από δημοσίευσε και η Αμερικάνικη Washington Post, ανέφερε ότι το 1943 ο «υποβρύχιος στόλο της Γερμανίας είναι υπερήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ, στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Ανταρκτική.
Ο«Donitz ανέλαβε σαν ηγέτης της Γερμανίας μετά τον“υποτιθέμενο θάνατο”του Χίτλερ και, σύμφωνα με την Wikipedia, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ναυτική ιστορία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Γνωρίζουμε επίσης το γεγγονός ότι λίγα χρόνια αργότερα, ο υποναύαρχος Ρίτσαρντ Ε Byrd δημιούργησε το πρόγραμμα Highjump για την ανάπτυξη του Ναυτικού των ΗΠΑ στην Ανταρκτική.
Δεν θα μάθετε την πλήρη αλήθεια για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περίοδου από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Steve Quayle έχει συντάξει έναν τεράστιο κατάλογο των ιστοριών «αλμάτων» εδώ για όσους θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή την πτυχή της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με μια συλλογή 61 σελίδων, των απομνημονευμάτων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, το JFK πίστευε ότι στη ναζιστική Γερμανία,ο ηγέτης Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε από τη Γερμανία μέσω υποβρυχίου πριν τον θάνατό του.Το JFK εικάζει ότι ο Φύρερ θα μπορούσε να παραμείνει ζωντανός μετά το τέλος του πολέμου. Οι θεωρίες συνωμοσίας αφθονούν ότι πραγματικά ο Χίτλερ δεν πέθανε στο Βερολίνο, αλλά ότι διέφυγε μέσω υποβρυχίου, είτε στην Αργεντινή ή σε μια μυστική ναζιστική υπόγεια βάση στην Ανταρκτική.





http://allnewspipeline.com/Massive_Antarctic_Cover_Up_MIMIC_Mystery.php



ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
 
Top