Κοι.Σ.Π.Ε. «διαδρομές»
Υπηρεσίες Απολύμανσης – Απεντόμωσης – Μυοκτονίας
Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης  «διαδρομές» του 10ου Τομέα Ψυχικής Υγείας εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και αποτελεί μία επιχειρηματική δραστηριότητα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Οι συνεταιριστές του  Κοι.Σ.Π.Ε. «Διαδρομές» αλλά και το  50% και άνω των εργαζομένων του είναι άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μακροχρόνια άνεργοι και άλλες ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται σε μεγαλύτερο βαθμό από την οικονομική κρίση και την μακροχρόνια ανεργία.

Επιδιώκουμε να είμαστε πολύ καλοί στις υπηρεσίες μας γιατί  Σκοπός μας είναι η βιωσιμότητα των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η δημιουργία νέων.

    Και τώρα που συστηθήκαμε και μάθατε ποιοι είμαστε ξεχάστε το! Γιατί εμείς…

Φροντίζουμε να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι οι πελάτες μας, γιατί στην συνεργασία μαζί μας :

νοιώθουν σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες μας.
Εισπράττουν τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά μας
Οικονομικά είναι ευχαριστημένοι από τις ανταγωνιστικές μας τιμές
Ηθικά ικανοποιημένοι γιατί συμβάλουν στην διατήρηση θέσεων  εργασίας των απασχολουμένων μας  που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Πιστοποιήσεις κατά τα πρότυπα: ΕΝ 16636 (Διαχείριση Παρασίτων) και ISO 9001 (Διαχείριση Ποιότητας).
Αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος στο ΥΠ.Α.Α.Τ και Πρωτ. Αναγ. 665/ 14/2/2017.
Επιστημονική διασφάλιση των διαδικασιών των εργασιών μας από Επόπτες Υγείας που βρίσκονται πάντα παρόντες σε όλες τις εφαρμογές
Εξοπλισμός σύγχρονος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα
Αρχική αλλά και Συνεχιζόμενη Κατάρτιση όλων των εργαζομένων σε επίπεδο θεωρητικής επάρκειας και πρακτικής εφαρμογής
Αυστηρή επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και χρήση των ενδεδειγμένων για την αποτελεσματικότητα ποσοτήτων με προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα και την διαφύλαξη της υγείας και όχι το κόστος των πρώτων υλών
Συστηματική παρακολούθηση των νέων επιστημονικών δεδομένων σε επίπεδο υλικών, μεθόδων και εξοπλισμού
Έτσι οι επιχειρήσεις- εταιρείες  τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, που συνεργάζονται με τον Κοι.Σ.Π.Ε «διαδρομές» , ενισχύουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα και το προφίλ της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους.

Οι Δράσεις μας σήμερα

Υπηρεσίες καθαριότητας γραφείων και χώρων.

Ξεκίνησε αρχικά ένα τμήμα ως συνεργείο καθαρισμού ,με σεβασμό και υπευθυνότητα, αναλαμβάνοντας υπηρεσίες καθαριότητας γραφείων και χώρων,  (μικρού, μεσαίου ή μεγάλου επαγγελματικού χώρου) σε φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , στοχεύοντας την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος ,με τον πιο αποτελεσματικά οικονομικό και «κοινωνικό» τρόπο.

Υπηρεσίες Απορρύπανσης, Εξυγίανσης και Απολύμανσης .

Ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες σε :

Παιδικούς Σταθμούς : Απολύμανση παιχνιδιών , Κοινόχρηστων χώρων, Στρωμάτων, μαξιλαριών, Παρασκευαστηρίων φαγητού.
Παιδότοπους:Πλαστικά παιχνίδια, Φουσκωτά, Δίχτυα, Δάπεδα
Οικιακή φροντίδα: Στρώματα , Σαλόνια, Δάπεδα, Χώρους Κατοικίδιων ζώων.
Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Μονάδες Ψυχικής Υγείας, Κέντρων Ημέρας,  Οικοτροφεία, Ξενώνες, Προστατευόμενα Διαμερίσματα,Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , κλπ.
Ξενοδοχεία, Ιατρεία, , Γυμναστήρια, αλλά και σε διάφορα άλλα ιδρύματα (στρατώνες,  χώρους φιλοξενίας).
Κάθε περίπτωση απαιτεί τον  δικό της τρόπο ελέγχου,  σωστής διάγνωσης και καταγραφής του προβλήματος και επιλογής της κατάλληλης λύσης. Το Πραγματικά καθαρό είναι εύκολο όταν εφαρμόζονται με τακτικότητα και σταθερότητα οι κατάλληλες μέθοδοι την κατάλληλη στιγμή, υποστηρίζοντας  την Υγεία, την ποιότητα ζωής που όλοι έχουμε ανάγκη και όλοι δικαιούμαστε.

Ο Εξειδικευμένος εξοπλισμός Bio- Εφαρμογών Επαγγελματικού Καθαρισμού είναι το Α –Ω  για την εξουδετέρωση  αρθροπόδων υγειονομικής σημασίας, κοριούς, ψύλλους, ψείρες του σώματος, ψώρα, τσιμπούρια (Κρότωνες), αλλά και για την λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας από την αύξηση ‘’δερματικών λοιμώξεων’’ υψηλής μεταδοτικότητας , ιών, βακτηρίων κλπ. Με την  άμεση επέμβαση προλαμβάνεται  η εξάπλωση τους , μιας και η προεργασία των Bio –εφαρμογών με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή, είτε με βιοκτόνα ή /και υπέρθερμου ατμού (πίεση4- 10 bar για 184,13ο C), στους εσωτερικούς χώρους. Η απομάκρυνση, των παρασίτων και ως αλλεργιογόνοι παράγοντες, μαζί με την μεγάλη ποσότητα αυγών τους που μειώνει κατά το 1/3 περίπου την αναπαραγωγή τους, αλλά και την επιβάρυνση του χώρου από υπερβολικές χρήσεις βιοκτόνων με τα συνακόλουθα προβλήματα της “επικίνδυνης εσωτερικής επιμόλυνσης”, του κόστους των επισκέψεων αλλά και την ταλαιπωρία».

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. «Διαδρομές»  δίνει ένα ‘’θετικό πρόσημο ’’ στην ανάπτυξη της διαφορετικότητας, με ώθηση για υπέρβαση των απαιτήσεων απέναντι στις νεοσύστατες προκλήσεις , για μια ‘’διαχρονική αξία’’ στο τρόπο του Hygiene & Pest Control Services. Αποδεδειγμένα πλέον, ξεφύγει από το «υποτίθεται καθαρό», με την ικανότητα να ξεχωρίζει αφού εισάγει την επιστήμη μέσα στην καθαριότητα,  ώστε να μπορεί να ‘’Εκφράζει την κατανόηση της έννοιας του βίου για τους ανθρώπους’’, σε ένα κόσμο που έχει το δικαίωμα και την ανάγκη σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ακόμα και μετά τον προσδιορισμό των ειδικών αναγκών ελέγχου παρασίτων σε αυτό.

’Όταν οι ασφαλείς και υγιείς εσωτερικοί χώροι είναι υποχρέωση όλων μας, οι αποτελεσματικές εφαρμογές που σέβονται τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον κρίνονται απαραίτητες, ώστε να δημιουργούνται στο μέγιστο βαθμό καθαροί και υγιεινοί χώροι, για μια απόλυτα υγιή διαβίωση’’.

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Μυοκτονίας

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί ανάγκες αντιμετώπισης τους με αποτελεσματικότητα . Μετά από κάθε εφαρμογή Μυοκτονίας σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να γίνει περισυλλογή, πλήρη καθαριότητα με Εξειδικευμένες  Bio-Εφαρμογές  Επαγγελματικής  απορρύπανσης με αναζωογόνηση, εξυγίανση και απολύμανση. »

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος είναι ο Υγιεινολόγος  Μιχάλης  Μπαχάς.  Διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση στους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια κατάρτισης και ενημέρωσης σε νέες πρακτικές εφαρμογές,  με επίκεντρο τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσονται στο χώρο του Pest  Control Services.  Έτσι εξασφαλίζεται η δυνατότητα να παρέχει έμπειρες και τεκμηριωμένες κατευθύνσεις και συμβουλές , που εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη διάρκεια των αναβαθμισμένων υπηρεσιών , στην οργάνωση και διαχείριση αξιόπιστων επαγγελματικών λύσεων.

Με την εμπειρία στον χώρο διάγνωσης προβλημάτων  υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου ξεχωριστά, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του, ώστε να σας εξασφαλίσει την Βεβαίωση( Certificate) των εφαρμογών  απεντόμωσης – μυοκτονίας- απολύμανσης, αλλά και την πλήρη επιστημονική ενημέρωση για μετά το πέρας των εφαρμογών.

Η Klintec μέσα από τα πρόγραμμα Reciprocity για την επιχειρηματική της κοινωνική ευθύνη, υποστηρίζει και τους P.C.S. Εφαρμοστές  του  Κοι.Σ.Π.Ε. «Διαδρομές».

Πηγή: cleaningnews.gr
 
Top