Γνωρίζετε τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για τον άνθρωπο το νερό ρυζιού και που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, σίγουρα όχι, να το πετάτε;

Το νερό ρυζιού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ερεθισμών και να λειτουργήσει ως φυσικό τονωτικό σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές σε πολλές χώρες του πλανήτη, καθώς δεν κάνει καλό μόνο στα μαλλιά και το δέρμα, αλλά μπορεί να διεγείρει την παραγωγή μητρικού γάλακτος και να έχει σημαντικές ωφέλειες για την υγεία μας.

Πώς θα το φτιάξετε;

Θα χρειαστείτε: 1/2 φλιτζάνι λευκό ρύζι και 4 φλιτζάνια νερό

Βράστε το νερό σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το ρύζι και αφήστε το να βράσει για 20 λεπτά.
Μόλις περάσουν, στραγγίστε το ρύζι και βάλτε το νερό σε ένα γυάλινο δοχείο. Αν θέλετε να το απλώσετε στο δέρμα, κρυώστε το στο ψυγείο και εφαρμόστε το με ένα κομμάτι βαμβάκι.

Απλώνοντάς το στο δέρμα σας για να αποκτήσετε Ένα από τα εντυπωσιακότερα συστατικά του είναι η ινοσιτόλη, μια πολύπλοκη ουσία που προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης και να μειώσει την εμφάνιση διευρυμένων πόρων. Θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικές τις παρακάτω ωφέλειες:



Απαλό και λείο δέρμα.

Εξαιρετική φυσική τόνωση του δέρματος.

Άνοιγμα των βουλωμένων πόρων.

Εξασφάλιση ενός προστατευτικού στρώματος στο δέρμα.

Για λαμπερά και απαλά μαλλιά, απλώστε το στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας.
 
Top