Ανακοίνωση ΑΠΟ Κερατσίνι για γήπεδο "Π. ΣΑΛΠΕΑΣ"

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με το γήπεδο “Π. Σαλπέας”:


« Το Δημοτικό Γήπεδο του Κερατσινίου “Π.ΣΑΛΠΕΑΣ” είναι ταυτισμένο με την ιστορία του Κερατσινιώτικου ποδοσφαίρου και με την ομάδα μας ΑΠΟ Κερατσίνι αφού διαχρονικά αποτελεί σταθερή και αδιαμφισβήτητη έδρα του.

Είναι φυσικό λοιπόν, εξαιρουμένων των όποιων κατά καιρούς Δημοτικών Αρχών, η κατάσταση αυτού του γηπέδου, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να ενδιαφέρει εμάς και την ομάδα μας.

Εμάς, που οι παλαιότεροι τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, ζητούσαμε την ανακατασκευή του, αφού κυρίως λόγω πλημμελούς συντηρήσεως του, είχε καταντήσει από στολίδι σε μία επικίνδυνη και ντροπιαστική παγίδα.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΙΝΕ

Εξασφαλίζοντας τα απαιτούμενα κονδύλια , ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, κράτησαν τον λόγο τους και ο Εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες, παρέδωσε στους προβλεπόμενους χρόνους, ένα άριστα εκτελεσμένο έργο, ένα “ποδοσφαιρικό” χαλί.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι με την παράδοση του έργου ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η ανάθεση της συντήρησης του σε εξειδικευμένο για το σκοπό αυτό προσωπικό.

Όλα τα άλλα που ακούγονται και που τεχνηέντως διαρρέουν κάποιοι είναι απολύτως εκ του πονηρού.

Παρακολουθώντας, όλο αυτό τον καιρό την εκτέλεση του έργου και ευθύς μόλις μας παραδόθηκε  προς χρήση το γήπεδο, το Δ.Σ του ΑΠΟ Κερατσίνι, είχε αποφασίσει με παρεμβάσεις αλλά και ανακοίνωση του να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο ,Κύριο Χρήστο Βρεττάκο.

Η σταθερή άποψη του Δημάρχου, ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από ότι όφειλε να κάνει, με την ταπεινότητα του να μας ζητά να μην προβούμε σε καμία δημόσια ευχαριστία που να τον αφορά και σεβόμενοι την επιθυμία του αυτή, ήταν ο μόνος λόγος που δεν βγάλαμε τότε ανακοίνωση.

Σήμερα όμως που κάποιοι επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τον χαρακτήρα τους , διαδίδουν, για τους δικούς τους λόγους, διάφορα ψεύδη και ανοησίες για την κατάσταση του γηπέδου, είμαστε αναγκασμένοι να επανορθώσουμε.

Εκφράζουμε λοιπόν, την ευαρέσκεια μας στο πρόσωπο του Δημάρχου και ευχαριστούμε δημόσια αυτόν και το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο για το έργο όσο και για την πρόβλεψη της συντήρησης του.

Κύριε Δήμαρχε, όπως κάναμε ως διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι στην κατ’ ιδίαν συνάντηση μας ,δεσμευόμαστε πλέον και δημόσια ότι η χρήση του γηπέδου από την ομάδα μας θα γίνεται αποκλειστικά όπως ορίζεται από τους προβλεπόμενους κανόνες και τις τεχνικές οδηγίες για τη συντήρηση τέτοιων έργων .»

 
Top