ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ  800 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΣΥΡΙΖΑ....

​«Δεν έχουμε να φάμε. Μας συντηρούν τα παιδιά μας, ό,τι μπορούν και αυτά. Γιατί είναι και για αυτά πάρα πολύ δύσκολα. Να σκεφτείτε ένα χιλιόμετρο κάθε μέρα πηγαίνω με τα πόδια για να έλθω εδώ να πιώ ένα καφέ στην κόρη μου».

Μόνο με την βοήθεια των παιδιών του χωρίς καμία στήριξη από το επίσημο κράτος όπως λέει ο κος Μανώλης Μπαλόπητος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Άνεργος τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση γιατί φυσικά χρήματα για την πληρωμή των υποχρεώσεων του δεν έχει. Ένας νέος επιχειρηματίας ο κος Νίκος Δασόπουλος προσπαθεί μόνος του με την σύζυγο του να τα βγάλει πέρα, μέσα στο δάσος των οικονομικών υποχρεώσεων του που τρέχουν, με τους φόρους και τα τέλη να τον κυνηγούν...

Σύμφωνα με στοιχεία του δήμου από τις περίπου 5.000 οικογένειες που ζουν στη Δραπετσώνα οι μισές ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δηλαδή έχουν εισόδημα 4.512 ευρώ το χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου εξυπηρετεί 280 οικογένειες με προϊόντα αξίας 60 ευρώ για κάθε οικογένεια, απλά για να επιβιώσουν, σε μια περιοχή που το ένα κατάστημα κλείνει μετά το άλλο και η πόλη ερημώνει.
star.gr
 
Top