Επιμήκη κρανία: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο

Τα επιμήκη κρανία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ερευνητές σε όλον τον πλανήτη έχουν ανακαλύψει μυστηριώδη επιμήκη κρανία που αψηφούν εξήγηση και λογική.

Πολλοί αναφέρουν αυτές τις ανακαλύψεις σαν απαγορευμένη αρχαιολογία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι μέρος της απαγορευμένης ιστορίας της ανθρωπότητας.

Αλλά γιατί απαγορεύεται η ιστορία; Το παράξενο θέμα της κρανιακής παραμόρφωσης έχει αποφευχθεί πλήρως από τους μελετητές που αρνούνται να αναζητήσουν την αλήθεια.

Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έκαναν πράξη μια διαδικασία με την οποία δημιουργούσαν τεχνητά επιμήκη ανθρώπινα κρανία; Ποια ήταν η εξωτερική επίδραση που πριν από χιλιάδες χρόνια οδήγησε τους ανθρώπους από την Ασία, την Αμερική και άλλα μέρη του κόσμου για να ασκήσουν μια τέτοια παράξενη διαδικασία;

Είναι πιθανό ότι πριν από χιλιάδες χρόνια, μία προηγμένη ανθρώπινη φυλή να κατοικούσε στον πλανήτη μας και να διέθετε επιμήκη κρανία; Είναι πιθανό ότι οι αρχαίοι άνθρωποι προσπάθησαν να μιμηθούν την παραμόρφωση του κρανίου, επειδή είδαν μια φυλή από προηγμένα όντα που είχαν επιμήκη κρανία;

Το επίμηκες φαινόμενο των κρανίων δεν είναι μία απομονωμένη, απόδειξη γι ‘αυτό είναι αμέτρητα τα κρανία που έχουν ανακαλυφθεί σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Είναι σαν τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, είδαν κάποιο είδος των προηγμένων και εξελιγμένων πολιτισμών, πριν από χιλιάδες χρόνια, και αποφάσισαν να μιμηθούν την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους.

Το φαινόμενο αυτό έχει γίνει ένα από τα πιο αινιγματικά θέματα για τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο που φαίνεται να αποφεύγουν πάση θυσία, να εξερευνήσουν τις δεκάδες χιλιάδες επιμήκη κρανία που ανακαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο: το Μεξικό, το Περού, τη Βολιβία, την Αίγυπτο ακόμα και σε τμήματα της Ασίας.

Ανάμεσα στα πιο συναρπαστικά παραδείγματα επιμήκη κρανίων είναι τα λεγόμενα κρανία του Παράκας που ανακαλύφθηκαν στην επαρχία Pisco στην περιφέρεια Inca στη νότια ακτή του Περού. Ήταν μία πρωτοποριακή ανακάλυψη σε έναν μαζικό τάφο το 1928 από τον Julio Tello.

Πιστεύεται ότι είναι περίπου 3.000 ετών, ενώ εξετάσεις DNA αποκάλυψαν συναρπαστικά αποτελέσματα που υποδηλώνουν ότι δεν προέρχονται από τον άνθρωπο, αλλά ένα εντελώς νέο είδος.

Επιμήκη κρανία: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο

Ο ερευνητής και συγγραφέας Brien Foerster από το από μουσείο του Παράκας μας λέει πολλά για τα αινιγματικά κρανία:

Το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων περιείχε πρωτοφανείς μεταλλάξεις, που δεν παρατηρούνται κανονικά, στους ανθρώπους, στα πρωτεύοντα θηλαστικά αλλά και σε οποιοδήποτε γνωστό ζώο μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτές οι διαφοροποιήσεις υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός άγνωστου είδους ανθρώπου, που απέχει κατά πολύ από τους πρόγονους του σύγχρονου ανθρώπου. Οι ερευνητές θεωρούν πως αυτό το άγνωστο είδος ήταν τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με άλλα είδη ανθρώπων. -Brien Foerster



Αλλά τα κρανία Παράκας είναι τίποτα αλλά συνηθισμένο.

Στην πραγματικότητα, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κρανιακός όγκος τους είναι έως και 25% μεγαλύτερος και 60% βαρύτερος από τα συμβατικά ανθρώπινα κρανία. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Το ανθρώπινο κρανίο αποτελείται από δύο βρεγματικά οστά που βρίσκονται μεταξύ του μετωπιαίου και ινιακής, που σχηματίζουν τις πλευρές του κρανίου. Τα κρανία του Παράκας έχουν μόνο ένα.

Για να κατανοήσουμε την αλήθεια πίσω από το φαινόμενο των επιμήκη κρανίων, πρέπει να δούμε την επιστήμη, την ιστορία και την προέλευση της ανθρωπότητας από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά, που δεν επηρεάζεται από κύρια δόγματα και σχέδια . Μόνο τότε, θα καταλάβουμε την ιστορία και τη ζωή των αρχαίων πολιτισμών που κατοικούσαν χιλιάδες χρόνια πριν στον πλανήτη μας.


apocalypsejohn

diadrastika
 
Top