Ενας 56χρονος Έλληνας διέρρηξε το σπίτι μιας 71χρονης γυναίκας, δεν πρόλαβε, ωστόσο, να κάνει πραγματικότητα την φαντασίωσή του...



Για την… καλοπέρασή του φρόντιζε ένας 56χρονος Έλληνας που διέρρηξε το σπίτι μιας 71χρονης γυναίκας στην Καρδίτσα. Δεν πρόλαβε, ωστόσο, να κάνει πραγματικότητα την φαντασίωσή του να πίνει το ποτάκι του παρακολουθώντας τηλεοπτικά προγράμματα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν άμεσα την διάρρηξη και εντόπισαν τον δράστη στο σπίτι του, όπου βρήκαν την συσκευή της τηλεόρασης που είχε κλέψει μαζί με τρεις φιάλες με αλκοολούχα ποτά! Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους και ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

*** Παριστάνοντας τις πελάτισσες μπήκαν δυο γυναίκες ηλικίας 34 και 36 χρόνων σε ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Πιερίας, αλλά οι υπάλληλοι τις αντιλήφθηκαν τη στιγμή που έκρυβαν διάφορα εμπορεύματα μέσα από τα ρούχα τους. Έτσι, κάλεσαν αστυνομικούς που τις υπέβαλαν σε σωματική έρευνα. Τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στο κατάστημα και οι δράστιδες συνελήφθησαν και ανακρίνονται στην Ασφάλεια για άλλες κλοπές που τυχόν έχουν διαπράξει.

 
Top