Δεν είχε αντιληφθεί ότι υπήρχαν κάμερες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όταν τοποθέτησε τον τυποποιημένο μηχανισμό...



Οι προσωπικές διαφορές με τον γιο της ιδιοκτήτριας του λογιστικού γραφείου έκαναν... βομβιστή έναν 32χρονο ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Ναύπλιο και ομολόγησε ότι αυτός προκάλεσε την έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές.

Ο δράστης δεν είχε αντιληφθεί ότι υπήρχαν κάμερες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όταν τοποθέτησε τον τυποποιημένο μηχανισμό που εξερράγη στην πόρτα του λογιστικού γραφείου! Έτσι, οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν και να τον συλλάβουν.

Η έκρηξη προκλήθηκε από μια κροτίδα μεγάλου μεγέθους που διακινείται παράνομα στο εμπόριο. Αν είχε τοποθετηθεί σε ανοιχτό χώρο, οι ζημιές θα ήταν μηδαμινές. Όμως, στο μικρό χώρο του ορόφου, το ωστικό κύμα έγινε ακόμη πιο ισχυρό. Ο 32χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για έκρηξη, διακεκριμένες φθορές και παράβαση της νομοθεσίας για τα είδη πυροτεχνίας.

 
Top