«Σεμινάριο Σοκολάτας»
Με τον δημοφιλή Pastry Chef, Χρήστο Βέργαδο
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:10 ώρες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/02/2016 | ΩΡΕΣ 15:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02/2016 | ΩΡΕΣ 10:00 -15:00
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
- Τεχνικές Στρωσίματος
- Επιδόρπιο σε πιάτο
- Σοκολατάκι
- Καλλιτεχνική Σύνθεση με σοκολάτα
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: http://iek-akmi.edu.gr/tomeis- eidikotites-iek/seminaria
2) Καλέστε στο 2810 300900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: κυρία Τσαπάτου