Μετά τη παρουσίαση της συσκευής που περίμενε ολόκληρος ο Τεχνολογικός Κόσμος, του Samsung Galaxy Note 4, η Samsung συνεχίζει δυναμικά και παρουσιάζει ένα νέο tablet στην IFA 2014. Η ονομασία του είναι Samsung Galaxy Tab Active και ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του εντοπίζεται στην ανθεκτικότητα του, όχι μόνο στο νερό, κάνοντάς το ένα tablet «παντός καιρού».



Ξεκινώντας με τα χαρακτηριστικά του, η διαγώνιος της LCD οθόνης φτάνει τις 8 ίντσες με ανάλυση WXGA. Συνεχίζοντας, βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz και 1,5 GB RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 16 GB και είναι επεκτάσιμος έως τα 64 GB με τη χρήση κάρτας MicroSD. Το συνολικό φορτίο της αποσπώμενης μπαταρίας του φτάνει τα 4.450 mAh, κάτι που του προσφέρει 10 ώρες αυτόνομης χρήσης. Ο φακός της κύριας camera φτάνει την ανάλυση των 3,1 Megapixel και της εμπρόσθιας την ανάλυση των 1,2 Megapixel. Στα ειδικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε το ειδικά ενισχυμένο S Pen με ονομασία C Pen αλλά και το διαμορφωμένο UI στο ίδιο μοτίβο.



Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το νέο της tablet μπορεί να βυθιστεί στο νερό χωρίς να υποστεί καμία φθορά μέχρι τα 1,2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, ενώ με την ειδική, προστατευτική θήκη μπορεί να φτάσει ακόμη βαθύτερα.



Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τίποτα για τη διαθεσιμότητα του ή τη τιμή του. Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουμε είναι πως το Galaxy Tab Active θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια με Wi-Fi και μια με Wi-Fi και LTE. Στα διαθέσιμα χρώματα υπάρχει το Titanium Green και έρχεται μαζί με τη προστατευτική θήκη και το C-Pen.




 
Top