Μόνο στο planet-greece



Η νέα τακτική που εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο έχει υιοθετήσει το γραφείο τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει προηγούμενο...







Προκειμένου να μην φαίνονται οι ελλείψεις της υπηρεσίας σε πολλά τμήματα, αποφασίζουν απλά να μην ανακοινώνουν ΠΟΤΕ εγκληματικές ενέργειες!



Μία τέτοια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Φάληρο. Ο ντελιβεράς καφετέριας της περιοχής πήγαινε παραγγελία στην οδό Σολωμού. Αφού χτυπούσε επί ώρα το κουδούνι που του είχαν γράψει στην παραγγελία κίνησε να φύγει. Η ώρα ήταν γύρω στις 9.00 το βράδυ. Εκείνη τη στιγμή δύο γεροδεμένοι νεαροί τον ακινητοποίησαν κι αφού τον σάπισαν στο ξύλο, του πήραν τις εισπράξεις της ημέρας καθώς επίσης και το "παπάκι" με το οποίο και εξαφανίστηκαν.



Ο άτυχος νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, γύρισε μες στα αίματα με τα πόδια στο μαγαζί, όπου και ειδοποίησαν την αστυνομία.



Δεν είναι η πρώτη φορά που στο planet-greece έχουμε μάθει για δράση εγκληματικών ομάδων, οι πράξει των οποίων γίνονται... γαργάρα από το γραφείο τύπου του Αρχηγείου.



Απλά, φαίνεται ότι έχουν επιλέξει έναν νέο δρόμο για να καλύψουν την γύμνια τους. Αυτόν του σκοταδισμού και της παραπληροφόρησης (αφού τις περισσότερες φορές λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα).



Άραγε, τα γνωρίζει τα καμώματά τους ο νέος Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κος Κικίλιας ή ο κος Πρωθυπουργός;

 
Top