Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, είναι πίσω από τη δολοφονία του 82χρονου μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα, με σκοπό τη ληστεία...







Το μεσημέρι της Τρίτης (09/09) η Ασφάλεια Χαλκίδας σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής, προσήγαγε ως ύποπτο για το ειδεχθές έγκλημα, έναν Βούλγαρο. Κατά τη διαδικασία, αυτός ομολόγησε την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι μαζί ήταν και ο γιος του. Μετά από λίγη ώρα, στα χέρια των αρχών έπεσε και αυτός.



Να θυμίσουμε ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής. Ο 82χρονος βρισκόταν σε καφετέρια δίπλα στο σπίτι του και παρακολουθούσε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του, επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.



Οι δύο δράστες παραβίασαν μία από τις πόρτες του σπιτιού και μπήκαν μέσα, όπου βρήκαν τον 82χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι, δίπλα στην κατάκοιτη 94χρονη συγκάτοικό του. Αφού φίμωσαν τον άτυχο άνδρα, άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια, για να επιστρέψουν πάλι στο υπνοδωμάτιο. Τότε άρχισαν να χτυπούν τον 82χρονο για να αποκαλύψει πού υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα.



Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε. Οι δράστες ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και έφυγαν από το σπίτι όταν βρήκαν 5.000 ευρώ και 15 χρυσές λίρες.



 
Top