Ο φακός των παπαράτσι απομυθοποίησε τη λαμπερή και αξιοζήλευτη Carrie της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούσαν εκατομμύρια γυναίκες



Η τηλεοπτική Carrie αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα μόδας, λάμψης και ζωής – η Sarah Jessica Parker είχε πάντα πορσελάνινη επιδερμίδα, χτενισμένα μαλλιά και τα πιο μοδάτα ρούχα.







Ακόμα και αν η ηθοποιός εκτός οθόνης είχε δώσει μέχρι στιγμής αρκετά δείγματα.. κακογουστιάς – στο στιλιστικό κυρίως κομμάτι – αυτό τη φορά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατάφερε μάλλον να... αποκαθηλώσει αυτό το είδωλο.









Στις περισσότερες εμφανίσεις της, η Sarah Jessica Parker κρυβόταν πίσω από υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου – και κανείς δεν ήξερε τι «υπάρχει» από μέσα.









Όμως, σε μια κρίση... αυτοπεποίθησης, η 49χρονη ηθοποιός αποφάσισε να τα αποχωριστεί και να δείξει τον φυσικό της εαυτό, χωρίς ίχνος make- up, την ώρα που πήγαινε για να δειπνήσει σε εστιατόριο της Νέας Υορκης.









Η εμφάνισή της, δε, ήταν τόσο τρομακτική, που είναι αμφίβολο αν οι υπόλοιποι πελάτες του ιταλικού εστιατορίου Morandi κατάφεραν τελικά να φάνε με όρεξη...












 
Top