Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις...







Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πειραιά, τις φωτογραφίες τριών υπηκόων Αλβανίας, δύο ανδρών και μιας γυναίκας, που συνελήφθησαν ως δράστες της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, μέσα σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας, στην οδό Καλλέργη στον Πειραιά.



Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ η ΕΛΑΣ καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τα άτομα αυτά, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται, διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Οι συλληφθέντες, που είναι δύο Αλβανοί 33 και 35 ετών και μία 25χρονη Αλβανίδα, με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος, λήστεψαν μία 60χρονη και έναν 68χρονο, τους οποίους στη συνέχεια δολοφόνησαν με μαχαίρι.



Εναντίον τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και παράνομη είσοδο.






 
Top