Λίγοι πήραν το μήνυμα των εκλογών. Μερικοί μάλιστα έφθασαν στο σημείο να βγάζουν την μια μετά την άλλη ανακοίνωση  ότι ναι μεν αποδέχονται το αποτέλεσμα αλλά ……. κλπ,κλπ.

Το τραγικό της υπόθεσης και όχι αστείο όπως θεωρούν μερικοί, είναι ότι όλοι αυτοί που έβγαλαν ανακοινώσεις ήταν οι τελευταίοι. Η λογική λέει ότι όταν είσαι τελευταίος ή προτελευταίος δεν μπορεί να σου φταίνε οι άλλοι, πρέπει να κοιτάξεις την καμπούρα σου ρε αδερφέ ή τουλάχιστον την καμπούρα αυτών που ήταν δίπλα σου .

Η συνέχεια του δράματος είναι ότι αν και οι νέες δημοτικές εκλογές θα είναι σε 5 χρόνια κάποιοι ήδη ξεκίνησαν προεκλογικό αγώνα από την επομένη των εκλογών που πέρασαν και χωρίς να έχει αναλάβει ακόμα η νέα δημοτική αρχή.

Δεν μπορείτε να βλέπετε τα πάντα άσπρα και να νομίζετε ότι για όλα φταίνε τα συμφέροντα. 

Δεν μπορείτε να είστε απόντες και ξαφνικά να νομίζετε ότι λέγοντας δύο π@π@ριες ότι όλα θα διορθωθούν.  

Δεν μπορείτε να είστε μαζί με το κατεστημένο όλη την προηγούμενη περίοδο και ξαφνικά να ζητάτε την στήριξη εναντία στο κατεστημένο.

Δεν μπορείτε να είστε εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα κρυφά και φανερά και μετά να βγαίνετε και να κατηγορείτε τους πάντες και τα πάντα ενώ το δικό σας όνομα βρίσκετε στα έγγραφα των αρχών.

Δεν μπορείτε να παίρνετε 100 και 50 ψήφους και αμέσως να βγαίνετε και να "τιμωρείτε" αυτούς που σας τάιζαν τόσα χρόνια και να έχετε το θράσσος και να κάνετε υποδείξεις.

Δεν μπορεί να πιστέυετε ότι έχετε αδικηθεί ενώ φέτος ειδικά στον δήμο μας ψήφισε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απο τις στις προηγούμενες εκλογές και μάλιστα στην 2η Κυριακή ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Την 1η Κυριακή ο κόσμος τιμώρησε και την 2η Κυριακή ο κόσμος έδειξε ότι δεν ξεχνά ποιος είναι ο ψεύτης.

Αυτό είναι αρρώστια, σας αρέσει δεν σας αρέσει και τα αρρωστημένα πράγματα δεν αρέσουν στον κόσμο για αυτό και δεν σας θέλει….είναι πολύ απλό.

Σας το έδειξε ,με την ψήφο του και ας νομίζετε ότι ψυχαλίζει.

αναδημοσίευση απο 7news.gr



 
Top