Στιγμιότυπο από την απονομή του περσινού τίτλου στην ομάδα του Πειραιά
Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, τον τελευταίο στη φετινή Super League, θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η φιέστα των πρωταθλητών είναι φέτος αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς οι Πειραιώτες έχουν ανακοινώσει πως τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στη Unicef.

Η γιορτή των «ερυθρόλευκων» θα ξεκινήσει από τις δώδεκα το μεσημέρι στους περιβάλλοντες χώρους του φαληρικού γηπέδου και, βεβαίως, θα κορυφωθεί με την απονομή του τροπαίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί παρέλαση τροπαίων. Οπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετήσουν στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου τα 41 πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει στην ιστορία τους, σε μια ιδιαίτερη και μεγάλη στιγμή της φιέστας.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούν τους οπαδούς της ομάδας να πάνε από νωρίς το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη, καθώς θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, που αφορούν κυρίως τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος και το «κάστρο» της ομάδας του Πειραιά θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές.

Αγωνία για Χολέμπας

Ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, καθώς ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Χολέμπας δεν πήρε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών, ακολουθώντας και πάλι ατομικό πρόγραμμα, κάτι που προβληματίζει τον 51χρονο κόουτς της ομάδας του λιμανιού.

Το θέμα βέβαια για τον Μίτσελ δεν είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά η ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένος να περιμένει και τις προπονήσεις των δύο επόμενων ημερών, για να δει αν τελικά μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του διεθνούς αριστερού μπακ. Σε περίπτωση που ο Χολέμπας δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, τότε στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μαρκάνο και στόπερ θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Μανωλά.
sentragoal.gr
 
Top