Στον Πειραιά εδρεύει ένας από τους δυναμικότερους και μεγαλύτερους συνδέσμους του Ολυμπιακού. Το Porto Leone ένας σύνδεσμος κόσμημα για τους οπαδούς ερυθρόλευκων, την Τετάρτη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών και εκεί βρέθηκαν ο Μίτσελ και ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία του συνδέσμου, έγινε... χαμός! Συνθήματα και αποθέωση για τον προπονητή του Θρύλου, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Στιγμές μαγικές και όμορφες για την ερυθρόλευκη οικογένεια!

Ο Ισπανός τεχνικός κατάλαβε κατά την χθεσινή του παρουσία στο «Πόρτο Λεόνε» ότι τυγχάνει της αποδοχής των οπαδών της ομάδας, ενώ παρουσιάζεται χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μάλιστα, απαίτησαν τη νίκη από τον Μίτσελ και τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και τον παρότρυναν για ένα καλό αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ του έδωσαν και αναμνηστικά δώρα του συνδέσμου!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top