Το "μπουμπούκι" της Νίκαιας...



Προφυλακιστέος κρίθηκε ξανά ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γιώργος Πατέλης, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα...







Ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος για συγκρότηση και ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αφού δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τους δικαστικούς λειτουργούς για το βράδυ της δολοφονίας, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανακρίτριες έχουν στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Πατέλης είχε κομβικό ρόλο στην κινητοποίηση των ταγμάτων εφόδου, που έγινε μέσω μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα.



Ο Γ. Πατέλης έχει παραδεχτεί ότι μετά την δολοφονία Φύσσα, του τηλεφώνησε ο Ρουπακιάς και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, αλλά αρνήθηκε ότι επικοινώνησε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. «Κανείς από τη Χρυσή Αυγή δεν γνώριζε κάτι από πριν», έχει πει ο φερόμενος ως «πυρηνάρχης» της Νίκαιας.

 
Top