Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ, σταρ των «Fast & Furious»
Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον πρόωρο χαμό του δημοφιλούς Αμερικανού ηθοποιού, Πολ Γουόκερ, σταρ των ταινιών δράσης «Μαχητές των δρόμων» (Fast & Furious), ο οποίος σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στη νότια Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος Γουόκερ, ήταν συνεπιβάτης στην Porsche που οδηγούσε φίλος του, ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες, στην κοινότητα της Βαλένσια σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το Χόλιγουντ.


Φθάνοντας, οι αστυνομικοί, είδαν την Porsche Carrera GT τυλιγμένη στις φλόγες, να έχει προσκρούσει σε στύλο φωτισμού. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, βρήκαν νεκρούς τους δυο επιβάτες εντός του οχήματος. Δεδομένου της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν οι δυο άνδρες, η επίσημη διαδικασία της αναγνώρισής τους θα πάρει κάποιον χρόνο.
Στο σημείο του δυστυχήματος, βρέθηκαν διασκορπισμένα κομμάτια από καμμένο λάστιχο και σημάδια σε σχήμα «8» στο οδόστρωμα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο οι αρχές πιστεύουν ότι η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, έπαιξε καίριο ρόλο.
Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ, σταρ των «Fast & Furious»
«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Πολ Γουόκερ έφυγε σήμερα, σε ένα τραγικό τροχαίο ενώ θα έπαιρνε μέρος σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την οργάνωσή του Reach Out Worldwide. Ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, σκοτώθηκαν και οι δύο. Έχουμε σοκαριστεί και νιώθουμε θλίψη πέρα από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από αυτά τα νέα» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.
Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ, σταρ των «Fast & Furious»
O Βιν Ντίζελ, συμπρωταγωνιστής του Γουόκερ στους «Μαχητές των δρόμων», έγραψε στο διαδίκτυο:
«Αδερφέ, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Έχω μείνει πραγματικά άφωνος. Ο παράδεισος κέρδισε έναν νέο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Σε ανακοίνωσή της η Universal Pictures αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι του κινηματογραφικού στούντιο νιώθουν συντετριμμένοι από την θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού.
«Ο Πολ ήταν πραγματικά ένα από τα πιο αγαπητά και σεβαστά μέλη της κινηματογραφικής μας οικογένειας, εδώ και 14 χρόνια και αυτή η απώλεια μας έχει συνθλίψει, όλους όσοι συμμετείχαν στις ταινίες Fast & Furious καθώς και αμέτρητους θαυμαστές. Τα βαθύτερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πολ».
Ο Πολ Γουόκερ έχει μια 15χρονη κόρη, την Μέντοου. Ο ίδιος έγραφε στο διαδίκτυο ότι ήταν άνθρωπος που του άρεσαν οι δραστηριότητες στην φύση και ο ωκεανός, ενώ περιέγραφε τον εαυτό του ως άτομο «εθισμένο στην αδρεναλίνη που ασχολείται λιγάκι και με την υποκριτική».
www.ethnos.gr (πηγές: CNN, BBC)
 
Top