Φθηνότερα διόδια κατά 20% καταβάλουν οι οδηγοί από χθες τα μεσάνυχτα στους σταθμούς των διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου της Ολυμπίας Οδού (Κορίνθου - Πατρών), ενώ θα παρέχεται και πρόσθετη έκπτωση 10% ειδικά στους κατόχους του ηλεκτρονικού πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», από το νέο έτος, όμως, έρχονται τσουχτερές αυξήσεις, οι οποίες σε ορισμένους σταθμούς ξεπερνούν ακόμη και το 60%! Πρόκειται για τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων Νέας Οδού (Μεταμόρφωση - Σκάρφεια), Ε-65(σταθμός διοδίων Αγ.Τριάδας) και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Μαλιακός - Κλειδί).

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις, της τάξης του 60%, γίνονται στα μετωπικά διόδια της Νέας Οδού (Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας), ενώ στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Μαλιακός - Κλειδί), οι τιμές αυξάνονται μόνο στους σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου.

Στα διόδια Αφιδνών οι τιμές αυξάνονται κατά 59,52% και από 2,10 ευρώ εκτινάσσονται τα 3,35 ευρώ. Έτσι για το ταξίδι με αυτοκίνητο Αθήνα- Θεσσαλονίκη - Αθήνα οι οδηγοί καλούνται να καταβάλουν μόνο για τα διόδια 55,80 ευρώ από 43,90 ευρώ που πληρώνουν μέχρι σήμερα. (αύξηση 27,10%).


 
Top