ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Έχει καταντήσει τεράστια αηδία να ασχολούμαστε κάθε βδομάδα με τις προσωπικές χάρες του Δημάρχου(!!!!) Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε όποιον θέλει να «μεγαλουργήσει» στο καιρό της -ο θεός να την κάνει -Δημαρχείας του.

Κάθε βδομάδα , σε λίγο πιστέυω, κάθε μέρα, ελέω εκλογικής περιόδου , ο κ.Τζανής προωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιου και όχι μόνο αποφάσεις που είναι φωτογραφικές για φίλους ή και για συνεργάτες. Τελευταία καταπληκτική απόφαση του είναι να δώσει ακόμα ένα από τα γήπεδα του Πρεσσόφ στον αθλητικό σύλλογο που έχει τμήματα τένις στο πάρκο.
Το μόνο ελεύθερο γήπεδο στο Πρεσσόφ είναι το παντελώς ακατάλληλο γήπεδο του μπάσκετ το οποίο σύντομα θα γίνει και αυτό κάτι άλλο εκτός από παγοδρόμιο που είναι τώρα. Σε καμία περίπτωση μη θεωρηθεί ότι έχω κάτι με το τένις,αντιθέτως είναι από τα αθλήματα που μου αρέσουν πάρα πολύ....
Το Πρεσσόφ όμως είναι το πάρκο του λαού του Κερατσινίου το οποίο πάλεψε και για να το αποκτήσει αλλά και για να το δημιουργήσει. 


Άλλωστε ο κ. Τζανής φαίνεται ότι ξέχασε ότι ήταν και εκείνος παρών όταν ο κόσμος έκανε κατάληψη στο βρωμερό οικόπεδο της ΔΕΗ με πρωτεργάτη τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Σαραφόγλου και διεκδίκησε και απέκτησε τα 22 στρέμματα που αυτός τώρα μοιράζει ΔΩΡΕΑΝ;;;... σε φίλους και γνωστούς λες και είναι ιδιοκτησία του. 
Οι σύλλογοι γονέων είναι η πρώτη αντίδραση και σίγουρα όχι η μόνη
Το πάρκο ήταν είναι και θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ για τον κόσμο του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

Κύριε Δήμαρχε είναι σίγουρο ότι είσαστε ο χειρότερος που έχει περάσει ποτέ απο το Κερατσίνι και είχε και την ατυχία να σας μάθει και η Δραπετσώνα.

Το είπε άλλωστε και ένας παππούς που έχει έρθει πολλές στο φαρμακείο σας με την καταπληκτική του ατάκα « Ο Λουκάς δύο πράγματα έκανε στην θητεία του, φούσκωσε με λεφτά τις τσέπες του και μετονόμασε την Τσαλδάρη σε οδό Π.Φύσσα».

Κύριε Δήμαρχε κορυφαίε μακετίστα εκτός από δώρα σε φίλους και γνωστούς μπορείς επιτέλους να βγεις και να μας πεις τι έκανες εσύ στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα εκτός από μακέτες και εξαθλίωση;

Σύντομα θα ενημερώσουμε τον κόσμο με φωτογραφίες για να θυμηθεί τις μπαρούφες που έλεγες για τα έργα που θα έκανες.

Από την μία πλευρά θα βάζουμε τις μακέτες και από την άλλη θα βάζουμε αυτό που δημιούργησες.

Μετά από αυτό θέλω να δω αν θα έχεις ξανά το θράσος να βγαίνεις στους δρόμους και το ακόμα μεγαλύτερο να εκμεταλλεύεσαι τον θάνατο ενός ανθρώπου για να βγεις στα κανάλια και να λες τι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!

Ο κόσμος του Κερατσινίου έχει «τιμωρήσει» και άλλους (βλέπε Σαράφογλου) που νόμιζαν ότι πάνω τους θα γίνουν κάτι μεγάλο γι’αυτό μάζευε σιγά σιγά τα πράγματα σου και παρέα με τους ψευτοσυμβουλοεκβιαστοεθελοντές σου και αδειάστε μας την γωνιά. 

Σαν και εσάς έχουμε τριακόσιους στην Βουλή δεν θέλουμε και άλλους και μέσα στο σπίτι μας.

Επιστρέφουμε σύντομα..... ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

Ένας απλός δημότης του Κερατσινίου...και της Δραπετσώνας.
 
Top