Οι αστυνομικές αρχές μιας ήσυχης κωμόπολης, στην περιφέρεια της Στοκχόλμης, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια "συμμορία" μεθυσμένων ελαφιών που απειλούσαν έναν κάτοικο της περιοχής και δεν τον άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο άτυχος Σουηδός δέχτηκε την επίθεση των ελαφιών το βράδυ της Τρίτης σε έναν δρόμο που διασχίζει μια δασώδη έκταση του νησιού Ινγκάρε...


"Πέντε μεθυσμένα ελάφια απειλούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του. Τα ελάφια αρνούνται να φύγουν και συνεχίζουν να τρώνε πεσμένα μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση" αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας για το "επεισόδιο" αυτό.
"Οι αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι...
τα ελάφια είχαν προειδοποιηθεί για την άφιξή τους και είχαν την προνοητικότητα να εγκαταλείψουν την περιοχή" συνεχίζει με χιούμορ ο αξιωματικός που συνέταξε την αναφορά.
Η αστυνομία συνέστησε στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να ξεφορτωθούν τα πεσμένα μήλα ώστε τα ελάφια να βρουν άλλο στέκι αν θέλουν να συνεχίσουν την. . . κραιπάλη τους.
Στα τέλη του καλοκαιριού τα ελάφια που τρώνε πεσμένα μήλα τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση μπορεί να μεθύσουν και να γίνουν πολύ επιθετικά, τόσο που οι αρχές συνιστούν σε όσους τα συναπαντήσουν να απομακρυνθούν διακριτικά.

AΠΕ-ΜΠΕ
 
Top