Με μια εξαιρετικά βαριά αιτιολόγηση θα συνοδεύεται σύμφωνα, το κείμενο των 54 βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που θα αφορά την παραπομπή του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό όσων υπέγραψαν, «διαπιστώνονται σοβαρές ενδείξεις στηριζόμενες σε αδιαμφισβήτητα περιστατικά, ότι στο πρόσωπό του συντρέχουν εξ υποκειμένου και εξ αντικειμένου οι προϋποθέσεις τέλεσης της αξιόποινης πράξης της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος».Κάποιοι από τους βουλευτές που υπέγραψαν...

Αντωνίου Μ, Αραμπατζή Φ, Ασημακοπούλου Α, Αυγενάκης Λ, Βαρβιτσιώτης, Βεσυρόπολος Α, Βλαχογιάννης Η, Βλάχος Γ, Βογιατζής Π, Γεωργαντάς Γ, Γεωργιάδης Α, Γκιουλέκας Κ, Δερμεντζόπουλος Α, Καλαντζής Γ, Καραμανλή Α, Καράμπελας Γ, Καρανάσιος Ε, Κατσαφάδος Κ, Κέλλας Χ, Κεφαλογιάννης Ι, Κλειτσιώτης Κ, Κοντογιώργος Κ, Κουκοδήμος Κ, ΚουτσογιαννακόπουλοςΚ, Κουτσούμπας Α, Κοψαχείλης Τ, Κωνσταντινίδης Ε, Κωνσταντόπουλος Γ, Λεονταρίδης Θ, Μακρή Ε, Μαρίνος Α, Μαρκογιαννάκης Χ, Μιχελάκης Λ, Μπατσαρά Γ, Μπέζας Α, Μπούρας Θ, Νταβλούρος Α, Οικονόμου Β, Παπαδόπουλος Μ, Παυλόπουλος Π, Πλακιωτάκης Γ, Ρήγας Π, Σταμενίτης Δ, Στύλιος Γ, Ταλιαδούρος Σ, Ταμήλος Μ, Τσαβλαρίδης Λ, Τσουμάνης Δ, Υψηλάντης Θ.

Υπενθυμίζεται πως, μέχρι στιγμής, περισσότεροι των 60 είναι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπογράψει την πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής (που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ») για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακούργηματος. Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας, στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη.

http://www.zougla.gr/
 
Top