Αξίζει να γράψουμε δυο λόγια για τον Κωνσταντίνο Μενούνο, χορευτή και καθηγητή χορού, που αν κ ήδη γνωστός σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων, εμείς τον γνωρίσαμε καλύτερα από τις λίγες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις που έδωσε τώρα τελευταία και από την κοινωνική του ευαισθησία και την εθελοντική του προσφορά.
Η ενασχόληση του Κωνσταντίνου με το χορό άρχισε εντελώς τυχαία, στο τελευταίο  έτος των πανεπιστημιακών του  σπουδών, όταν από μια έμπνευση της  στιγμής, αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα χορού με την καλύτερη του φίλη. Εκεί διαπιστώθηκε το ταλέντο του και αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό.  Μετά από λίγα χρόνια και επίπονη προσπάθεια, ο Κωνσταντίνος, κατάφερε να γίνει εκτός από εξαιρετικός χορευτής και καθηγητής χορού.
Παρόλα αυτά, η προσωπικότητα του έχει παραμείνει σεμνή, απλή και πολύ ευχάριστη. Βλέποντας τον, βλέπουμε ένα χαρακτήρα γεμάτο θετική ενέργεια, ήθος και δυναμισμό.
Ζει στο Κερατσίνι  με την οικογένεια του και εργάζεται  στον Πειραιά.

Είναι ο δικός  μας Κωνσταντίνος Μενούνος. Γέννημα θρέμμα Κερατσινιώτης, καθηγητής χορού και χορευτής, ο οποίος, ανέλαβε εθελοντικά, το βαρύ φορτίο της παρουσίασης του Διήμερου Φιλανθρωπικού Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ Νέων, του οποίου μεγάλο μέρος της διοργάνωσης είχε ο κος Νίκος Κούβαρης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς, του Πολιτιστικού Κοινωνικού Συλλόγου «Εν πλω» και την εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά  και συγκέντρωσε εκατοντάδες πειραιώτες, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο Φιλανθρωπικό αυτό κάλεσμα, συγκεντρώνοντας πάρα πολλά τρόφιμα, για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν Λύκεια του  Πειραιά και διάφορες Σχολές Χορού.
Ο Κωνσταντίνος Μενούνος, ανταποκρίθηκε άψογα στο  ρόλο του παρουσιαστή της εκδήλωσης, αλλά μας έδειξε κ το ταλέντο του στο χορό, εκτελώντας εξαιρετικές χορογραφίες  με τις συνεργάτιδες του, Νικολέτα Πολυκανδριώτη και Ισιδώρα Κοντοφρύου.
Σίγουρα ο  Κωνσταντίνος, έχει να προσφέρει στην πόλη μας, πολλές ακόμη ευχάριστες στιγμές  με το ταλέντο του στο χορό, την διάθεση του για εθελοντική προσφορά και πάνω απ’ όλα την θετική του ενέργεια.
 
Top