Την επίθεση της αστυνομίας με χημικά, ξυλοδαρμούς, τραυματισμούς και πολλές συλλήψεις συνδικαλιστών από Ομοσπονδίες και Συνδικάτα, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, καταγγέλλουν δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικοί φορείς από όλη τη χώρα, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ.
Επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση μετά τους απεργούς χαλυβουργούς, τους απεργούς του μετρό, τους κατοίκους του Αιγινίου που διαμαρτύρονταν για τα νέα χαράτσια διοδίων, τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα του αγώνα, χτυπά όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι και να...
διαμαρτυρηθεί για την πολιτική αφανισμού της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων για να αυγατίσουν τα κέρδη τους οι κεφαλαιοκράτες.
Η μοίρα των εργαζόμενων δεν είναι η υποταγή και η εξαθλίωση αλλά ο συντονισμένος ταξικός αγώνας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, των κομμάτων που την υπηρετούν, του συστήματος που το τελευταίο καταφύγιό του έχει γίνει η βαρβαρότητα και η καταστολή.
Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες συνδικαλιστές. Να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της βάρβαρης αστυνομικής επίθεσης, υπογραμμίζουν τα Εργατικά και τα Σωματεία.
Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και η ΓΣΕΕ.

Επισυνάπτονται οι ανακοινώσεις
"902"
 
Top