Γράφει ο Α.
Ξαφνικά οι αριστεροί έγιναν οι τύποι που κάνουν αντάρτικο κάθε βράδυ στους δρόμους της Αθήνας. Έτσι λένε...οι κακές γλώσσες. Έτσι συζητιέται στα πηγαδάκια. Η πορεία μου στο πεζοδρόμιο μου δίδαξε κάτι άλλο. Ότι το καλύτερο ξεκάρφωμα...είναι το κάρφωμα! Εν προκειμένω το κάρφωμα έγινε από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Τυχαίο; Λίγες ώρες πριν κλείσει το Πολυνομοσχέδιο και το οριστικό ξεπούλημα της χώρας μας...
κοιτάνε οι "έξυπνοι" επικοινωνιολόγοι και λοιποί επιστήμονες, να αποπροσανατολίσουν τον λαό με 5-6 σφαίρες σε ένα γραφείο που ο μόνος που πατούσε εκεί ήταν η καθαρίστρια μια φορά την εβδομάδα.

Γιατί θέλουν να αποπροσανατολίσουν άραγε;
Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες φορολογούμενοι, με αυτοκίνητα από 2000 κ.ε. και άνω καλούνται να πληρώσουν Φόρο πολυτελείας. Τους πηδάνε τόσα χρόνια με τέλη κυκλοφορίας που όμοιά τους δε νομίζω να υπάρχουν αλλού, με φόρο καυσίμων που έφτασε τη βενζίνη στα 2 ευρώ και ασφάλειες πανάκριβες χωρίς ουσιαστικά καμία σοβαρή κάλυψη. Ήδη, ο στόλος πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα αρχίζει και "γερνάει". Αυτό σημαίνει πως στο τέλος οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων θα το γυρίσουν στο ποδήλατο και ξέρετε τι θα παίρνετε κορόιδα. Τα...τρία τους...!

Ευνουχίζουν τον Έλληνα, πίνοντας το αίμα του μέρα με τη μέρα. Εννιά στους δέκα μποϊκοτάρουν ήδη  την εφορία, τον ΟΑΕΕ, τη ΔΕΗ. Αντί για είσπραξη ΦΠΑ κάθε τρίμηνο, ήδη, παίρνει το κράτος...σκόνη!

Και οι τελευταίοι "τίμιοι", άρχισαν να κάνουν γαργάρα τις υποχρεώσεις τους. Όσο "νταβατζήδες" και να θέλετε να το παίξετε, δεν σας πάει αυτός ο ρόλος. Σας την χαλάει ο ελληνικός λαός, που αποδεικνύεται "έξυπνη πουτάνα" και σας φτύνει πατόκορφα.

Τι κι αν κρυώνουν χιλιάδες παιδιά αυτό το χειμώνα μέσα στα διαμερίσματά τους;
Αυτά τα παιδιά σε 5-10 χρόνια θα μεγαλώσουν, με θυμό και απωθημένα. Θα είναι πιο "μαγκάκια" και "έξυπνα" από εμάς. Και θα σας ξεσκίσουν τις σάρκες, για να μην πω τι θα κάνουν στους πισινούς σας.

Είστε ελεεινοί, πονηροί και σκατόψυχοι...
Δε μπορεί να είστε νορμάλ. Άνθρωποι της γειτονιάς μας. Κάτι σας έχουν ποτίσει εσάς. Τον πιο σκληρό κακοποιό, παραβατικό, εγκληματία της Ελλάδας να έπιανα και να του μιλούσα για μισή ώρα, θα λύγιζε. Εσείς βρε αρχ....α (συγνώμη στα αρχ....α) 4 χρόνια σχεδόν δε χαμπαριάζετε τίποτα;
Στείλατε έναν από τους ομοίους σας στη στενή και ετοιμάζεστε για κανά δυο ακόμα για το ξεκάρφωμα και την ηρεμία σας, αλλά πιστέψτε με, κάτι τύποι σαν τον Σαμαρά σε λίγο καιρό δε θα μπορουν να "κλείνουν" με δεκάδες αστυνομικούς τη Λ. Κηφισίας για να περάσουν και να πάνε στον "πύργο" τους, γιατί σε κάθε διασταύρωση θα βρίσκουν θυμωμένους. Πολλούς θυμωμένους. Χωρίς κουκούλες και όχι απαραίτητα "αριστερούς".

Στη πείνα, τι κι αν είσαι αριστερός, τι δεξιός και κεντρώος. Σε όλους το ίδιο γουργουρίζει και πονάει η κοιλιά. Σε όλους το ίδιο μελανιάζουν τα χέρια από το κρύο...

Θέλετε να σας πω τη πορεία της Ελλάδας;
Είμαστε στη φάση που ο λαός δεν έχει καταλάβει πως το σχέδιο των ανθρωποειδών είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αριστεροί με δεξιούς, ιδιωτικοί με δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό τελειώνει. Δε θέλει πολύ χρόνο ακόμα. Όταν τελειώσει, ξεκινάει ο πόλεμος, το αληθινό αντάρτικο πόλης κάθε μέρα, μεσημέρι, βράδυ. Σίγουρα έρχονται Δεκεμβριανά τις επόμενες μέρες. Η πίεση που ασκείται σε όλους τους τομείς, θα φέρει λάθη και νεκρό/νεκρούς. Τότε, θα γίνει ο χαλασμός. Θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Αριστεροί, δεξιοί όλοι οι πεινασμένοι και δίχως αύριο Έλληνες πολίτες.
Αυτό το ξέρουν όλοι οι πολιτικοί. Κάποιοι άρχισαν να ξεπουλάνε τις περιουσίες τους φόρα παρτίδα.

Τα τομάρια, θα βρουν το τρόπο να τη "κάνουν" σαν τις κατσαρίδες από τη χώρα. Θα πάνε να αφήσουν αλλού τη βρώμα και τη δυσωδία τους. Θα ξύνουν από το πρωί έως το άλλο πρωί τα παπάρια τους, θα μπαίνουν για αρχή ένα μισάωρο στο διαδίκτυο για να ενημερώνονται από τα "φερέφωνα" που θα έχουν απομείνει στην Ουγκάντα της Ευρώπης και μετά από λίγο καιρό δεν θα λένε καν ότι είναι Έλληνες.

Μετά από χρόνια, όλη αυτή η ιστορία θα έχει περάσει στο χρονοντούλαπο. Οι νέοι θα μαθαίνουν μέσα από το wikipedia πίνοντας freddo...Λίγη σημασία θα έχει.
 
Top