ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Πανικόβλητος "αδειάζει" τους συνεργάτες του ο Λουκάς Τζανής

Βαρύτατες καταγγελίες από τον επικεφαλής της "Αναγέννησης" Ζαχαρία Ζούπη

Έκρηξη έγινε στο Δ.Σ του ΚΕΚ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κατά την σημερινή συνεδρίαση του. Πρώτο θέμα στην ημερήσια Διάταξη ήταν η έγκριση σύμβασης μεταξύ των εταιρειών TRANSEDENCE IKE και ΚΕΚ Κερατσινίου Α.Ε. Μόνο που είχαν ήδη συμβεί δυο καταπληκτικά πράγματα:
  1. Η Εταιρεία είχε πληρωθεί ήδη από το ΚΕΚ και μάλιστα... 14 μέρες πριν, στις 31-12-2012. Το Δ.Σ. δηλαδή εκαλείτο να εγκρίνει σύμβαση, την οποία είχαν προλάβει να πληρώσουν κιόλας.
  2. Η Εταιρεία πληρώθηκε με το ποσόν των 59.500 ευρώ, ενώ γι' αυτό το ποσόν δεν μπορεί να υπάρξει ανάθεση, αλλά διαγωνισμός!
Μιλάμε δηλαδή για δυο καραμπινάτες παρανομίες. Αυτό επισήμανε ο επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΚ να παραιτηθούν, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στον Οικονομικό Εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι τόσο ο Λογιστής και ο Νομικός Σύμβουλος του ΚΕΚ, όσο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ανεξάρτητα από το αν ανήκουν στην Συμπολίτευση ή την Αντιπολίτευση ουσιαστικά δέχτηκαν τους ισχυρισμούς του κ. Ζούπη. 
Είναι φανερό ότι επικράτησε ένταση στην συνεδρίαση, η οποία εκτοξεύτηκε όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΚ ενημέρωσε, ότι με επιστολή του... δυο ώρες πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. Ο Λουκάς Τζανής τον άδειαζε! Στο έγγραφο ο Λουκάς Τζανής θυμόταν στο παρά πέντε να ρωτήσει (!!) αν αληθεύουν οι ανεπίσημες καταγγελίες για τις διαδικασίες ανάθεσης που τηρήθηκαν για την ανάθεση.

Είναι φανερό ότι κάποιοι συμβούλευσαν τον Δήμαρχο να αποποιηθεί κάθε εμπλοκής, ενώ παράγοντες του ΚΕΚ από την πλειοψηφία, διαβεβαίωναν ότι όλη η διαδικασία ήταν εν γνώσει του. Είναι η γνωστή στάση αδειάσματος των πάντων που κρατάει ο Λουκάς Τζανής, όταν νοιώθει ότι απειλείται. Όπως και να το κάνει όμως, είναι πολιτικά υπεύθυνος για ότι συνέβη. Όπως δε τόνισε ο Ζαχαρίας Ζούπης: "Ο κύριος Τζανής δεν μπορεί να το παίζει και Δήμαρχος και Αντιπολίτευση ταυτόχρονα".

Παρεμπιπτόντως η Εταιρεία TRANSEDENCE IKE ιδρύθηκε μέσα στον Δεκέμβριο και παρά αυτό το γεγονός, πρόλαβε να πάρει δουλειά και να πληρωθεί για υπηρεσίες στο διάστημα 29/11 έως 31/12!
Καταπληκτικό δεν είναι;

Απ' ότι φαίνεται όλα μπορούν να συμβούν στο Βασίλειο του Λουκά Τζανή. Από εκεί και πέρα, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!!!!
 
Top