Ο  κολλητός του Καραμανλή, που θα του άλλαζε το προφίλ ...τον οδηγεί στους πνευματικούς του πατέρες Εφραίμ και Αρσένιο .. για να αποκαλυφθούν στην  συνέχεια οι Ιερές Ανταλλαγές και οι Ιερές Μπίζνες της Αγιορείτικης Μονής και του ηγουμένου ... Ενα σκάνδαλο που θάφτηκε ...και εξαφάνισε πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικών... Βέβαια υπήρξαν και αδέκαστοι δικαστές ,που όσο είχαν και το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης ( και για τα μη πολιτικά πρόσωπα ) και έστειλαν τον ηγούμενο έστω για λίγο ...στην 6 πτέρυγα του Κορυδαλλού, που τώρα σφύζει από ζωή VIP κρατούμενων και με ένα πρώην υπουργό ! 

Ο μέντορας της πρωθυπουργικής συζύγου ...και ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού...σαλτάρει από το ρετιρέ της κατοικίας του στο Κολωνάκι. Αιτία ένα sex tape που έχει μια συμβασιούχο του υπουργείο με την οποία είχε ερωτικές σχέσεις ...με αντάλλαγμα τον διορισμό της. Το σεξ tape έφθασε στο πρωθυπουργικό γραφείο μέσο κομομιστή και ξεσπά πολιτικοδημοσιογραφικό  σκάνδαλο θρίλερ.
Η πέτρα του "σκανδάλου" θύμα  των ερωτικών ορέξεων του  μέντορα της τότε πρωθυπουργικής συζύγου προφυλακίζεται προς παραδειγματισμό... Ολοι οι άλλοι ...δεν τους ακούμπησε καμία δικαιοσύνη ως προς το άμεσο και προς αποτροπής τέλεσης νέων αδικημάτων ή συγκάλυψης στοιχειών της υπόθεσής.
Το φαύλο καθεστώς με τις άγιες μπίζνες και τους ιππαστί σαλταδόρους έπεσε ...και ήρθε ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν και νέα πρόσωπα που θα έκαναν την διαφορά. Καμιά διαφορά  δεν υπήρξε ...οδηγηθήκαμε εδώ που έχουμε οδηγηθεί σαν χώρα και σαν λαός . Και ιδού η έκπληξη ... Το νέο πρόσωπο ο τσάρος της οικονομίας του ΓΑΠ  ...γόνος πολιτικής οικογένειας πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της Δεξιάς . ο Γ Πακωνσταντίνου θα εξαφάνιζε από λίστα φοροφυγάδων που μας έστειλαν οι Γαλλικές αρχές τις εξαδέρφες του ...και θυγατέρες του θείου του πρώην υπουργού της δεξιάς ...
Αυτή  είναι η Ελλάδα και το πολιτικό μας σύστημα. Δικαία περιλαμβάνεται στις πιο διεφθαρμένες χώρες του κόσμου !

http://papatzides.blogspot.gr
 
Top